iphone 3gs de donmayan oyunların n8de donma sebebi nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
franzlist önce yazan arkadaşın zırvalarını dinle sonra bana laf et bağnaz saçma sapan düşüncelerle beni yormasınlar azcık geniş açıdan baksınlar bu arada sorunlu seri olamaz ben bu telefonu finlandiyadan amcama getittim kontrol ettirmiştir heralde

franzliszt

franzliszt

Üye
franzlist önce yazan arkadaşın zırvalarını dinle sonra bana laf et bağnaz saçma sapan düşüncelerle beni yormasınlar azcık geniş açıdan baksınlar bu arada sorunlu seri olamaz ben bu telefonu finlandiyadan amcama getittim kontrol ettirmiştir heralde

tamam okumamıştım gördüm şimdi , bu finlandiya olsada sorunlu seri oluyor rest atma oluyormu cihazında

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
yok kral gayet muhteşem çoğu konuda iki sorunu var biri bazı oyunlarda donması diğeri de artık pek şarj tutmuyo

GeceBekcisi

GeceBekcisi

Üye
yok kral gayet muhteşem çoğu konuda iki sorunu var biri bazı oyunlarda donması diğeri de artık pek şarj tutmuyo
Konunun şahsi tartışmalara dönen bundan önceki mesajları ile hiç ilgilenmedim, yalnızca sorunuza cevap vereceğim.

Uygulamayı geliştiren kişinin özensizliğinden kaynaklanır, ki daha çok Gameloft oyunlarında mevcut bu durum. İstersem öyle bir uygulama yazarım ki N8 de uçarken iPhone'un anasını ağlatır, bu tamamen programcıya bağlı.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
matanist

matanist

Üye
Ben az önce ASphalt 5, Spiderman ve Hawx (maxicep sağolsun) kurdum. Hepsinden yarım saat kadar oynadım kesinlikle bir anlık bile donma yaşamadım. İnşallah yaşamam da. Hani bazı programlarda sorun yaşadım ama oyunlarda şu ana kadar herhangi bir sorunum olmadı.

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
gecebekçisinin ağzına sağlık

franzliszt

franzliszt

Üye
Konunun şahsi tartışmalara dönen bundan önceki mesajları ile hiç ilgilenmedim, yalnızca sorunuza cevap vereceğim.

Uygulamayı geliştiren kişinin özensizliğinden kaynaklanır, ki daha çok Gameloft oyunlarında mevcut bu durum. İstersem öyle bir uygulama yazarım ki N8 de uçarken iPhone'un anasını ağlatır, bu tamamen programcıya bağlı.

incelemeleriniZ olsun araştırmacılığınız olsun takdir etmek lazım sizi,, hergün bin cahile laf anlatmaktan gına geldi uzun uzun yazamıyorum sizin n8 incelemesine yönlendiriyorum :D ,bu forumda çok gözükmüyorsunuz ama bilgi olsun başka şeyler olsun paylaşsanız buradada çok güzel olur ama heralde kendi bloğunuzdan yazıyorsunuz.

pRime.

pRime.

Üye
2000tl ye iphone alıcağıma ps3+n8 alırım üstüne 200 lirada kalır 200liranın 20 lirası ile gider wolfang amadeus mozartın berlin filarmoninin seslendirdiği requem cd sini alır lacrymosa bölümünü dinlerim 180 lirasıda cebimde kalır :naughty::naughty:

:oke: helal be!

--------------- Ekleme ---------------

1 numarasınız valla. :oke:

tasarimx

Üye
n8 den memnun olmayan varsa satsın , yada ıspatlayabildiği sorunu varsa değiştirsin, geri versin olay bu kadar basit. ben n8 den fazlasıyla memnunum çünkü kullanmasını biliyorum , geçmişte bazı arkadaşlar yok burda sorun var yok şurda sorun var diye ortalığı karıştırırken gördük ki kullanmayı bilmiyorlarmış. tabi ki sorun olabilir ancak konu başlıkları çok ilginç , kıyaslama mantığı :evet:. hala n8 yavaş diyenler bence önce iyi bir araştırma yapsınlar , sonra yavaş desinler. telefona her gördüğü programı yükleyenlerde ayrı bir soru işareti. arkadaşlar her program symbianda tıkırında çalışmaz , çalışanıda var çalışmayanıda . mesala pc de bazı antivürüs programları pc yi terletirken , bazıları seri çalışıyor. sonuç olarak şöyle sizin gibi bi arkadaşın n8 getirdi bana karşılaştırmak için baktım inceledim , telefon menüde bile kasıyor, içine baktım allah ne verdiyse yüklemiş gerekli gereksiz , virus programı yükleyip tarattım oda ne tel virüs dolu ... telefona format attık. sonra benim yüklediğim programları yükledik . kasma falan yokkk.. ilginç dimi. bana en seri tel i getirin ona tek bir program yükleyecem bak kasıyormu kasmıyormu ?

--------------- Ekleme ---------------

+ telefonları hacklemek çok doğru bi davranış değil . tel tamamen savunmasız kalır... her zaman orjinal kullanın

GeceBekcisi

GeceBekcisi

Üye
Herkese ayrı ayrı değil toplu bir cevap vereyim, rica ederim arkadaşlar :)

incelemeleriniZ olsun araştırmacılığınız olsun takdir etmek lazım sizi,, hergün bin cahile laf anlatmaktan gına geldi uzun uzun yazamıyorum sizin n8 incelemesine yönlendiriyorum :D ,bu forumda çok gözükmüyorsunuz ama bilgi olsun başka şeyler olsun paylaşsanız buradada çok güzel olur ama heralde kendi bloğunuzdan yazıyorsunuz.
DH forumlarında çok uzun süre takıldım ve bir hayli paylaşımda bulundum ama yeri geldiğinde yönetimi eleştirmekte hiç bir sakınca görmediğim için defalarca uzaklaştırma aldım, en son bağlantısındaki yazım üzerine sınırsız uzaklaştırma alınca (sebebe bkz: ) insanlara yardımcı olmak için yazdığım yazılarımla daha fazla başkalarına "sırtımdan reklam geliri elde ettirip bir de adam yerine konmama" olayına son vermeye karar verdim ve kendi sitemi açarak bu işin nasıl yapılması gerektiğini göstermek istedim, umarım başarılı da olmuşumdur.

Söylediğiniz gibi yukarıdaki sebeplerle paylaşımlarımı kendi sitemden yapacağım ve bana katılmak isteyen olursa bağlantısındaki teklifimi değerlendirmesini rica edeceğim :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
domelyan

domelyan

Üye
nokia battı diyenler ve nokia yı sürekli kötüleyenler öncelikle bu sitedeki arkadaşlara yardımcı olsunlar biz nokia cılar olarak birbirimize yeteriz:)samsungcular önce cihazlarını hangi tarihde güncelleyebilecek onu düşünsünler bence..

http://www.maxicep.com/bada-os/samsung-s8530-wave2-icin-yazilim-guncellemesi-var-447321.html

Arkadaşım ''nokiaya battı diyenler'' lafındaki diyenler bensem ;) su laflarımı iyi oku samsung wave güncelleme olsun olmasın bnm için süper bir teldir.Madem birbirinize yetiyorsunuz, n8 diye bir forum kurun.Ben deneyimimi söylüyorum.Ben nokiayayı kötülemek değil nokiyaya küskün oldumu anlatmaya calıstım.n8deki işlemci hızı beni üzdü onun dışında zaten müthiş bi telefon ona bi sözüm yok.Ve cümlelerine dikkat et forumda diğer insanlara fazla sataşıyormussun gibi geliyor :)

ozggurr

ozggurr

Üye

Tamam dostum sakin ol. :D Kavgaya lüzum yok uzatmayın. Madem çok beğeniyor Wave i alsın bi tane. Bizim Wave kullananlarla derdimiz yok telefonlarıyla da derdimiz yok. :) Ama milletin nedense S^3 Destekle sorunları var.

Aynen gercektir...
Gecen gun bir arkadasimla gorusuyordum, adamin bile dikkatini cekmis bana soyle diyor:

"Abi helal olsun, ben senin gibi telefonun her ozelligini kullanan verdigi paranin hesabini telefona takir takir soran, butun ozelliklerini bu kadar verimli kullanan bir kisi daha gormedim, ne adamlar var Iphone 4 bile alsalar bir tek alo demek icin kullanirlar, madem alo diyeceksin neden Iphone 4 aliyorsun, benim telefonum da alo diyor..."

Not:
Arkadasin telefonu standart -kamerasiz- telefonlardan biri...

webplayer

webplayer

Üye
2000tl ye iphone alıcağıma ps3+n8 alırım üstüne 200 lirada kalır 200liranın 20 lirası ile gider wolfang amadeus mozartın berlin filarmoninin seslendirdiği requem cd sini alır lacrymosa bölümünü dinlerim 180 lirasıda cebimde kalır :naughty::naughty:

Haha bu çok iyiydi dostum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt