N8 kötü bir telefon da o yüzden. N8 ile fotoğraf çekin. Oyun için iPhone alın...

2000tl ye iphone alıcağıma ps3+n8 alırım üstüne 200 lirada kalır 200liranın 20 lirası ile gider wolfang amadeus mozartın berlin filarmoninin seslendirdiği requem cd sini alır lacrymosa bölümünü dinlerim 180 lirasıda cebimde kalır![]()
2000tl ye iphone alıcağıma ps3+n8 alırım üstüne 200 lirada kalır 200liranın 20 lirası ile gider wolfang amadeus mozartın berlin filarmoninin seslendirdiği requem cd sini alır lacrymosa bölümünü dinlerim 180 lirasıda cebimde kalır![]()

Son üç mesajının harika gülmekten yarıldım inan. Ben de NFS filan kurdum gram takılma olmadı. Ama takılıyor dediğiniz oyunlar ücretli gördüm kurmadığım için deneyemedim. Ama denemek lazım meraklandım şimdi takılma var mı diye?

bence n8 de sorun arama bence sorun sende, senin gibi artisler den beklenen hareketler ve davranışlar , olay büyük ihtimalle şöyledir, önce omnia almıştır . sonra paraya kıyıp 3gs almıştır. sonrada n8 bu fiyata bu özelliklere çıkınca çıldırmış olup , böyle bbb. ooo.. kkk atmaya başlamıştır.... bunca adam kullanıyoda donmuyo bi tek sendemi oluyo , ya bırak şu muhabbeti... artist
--------------- Ekleme ---------------
bide nokia çok tınımda degil, ama haksız yere attırmam
nokiya kulananları kötülemiyorum nokiyayı kötülüyorum artık düzelsin arkadaş.
cok sevdigim bir arkaşım isteklerim üzerine n8 aldı kamerasını mükemmel oldugunu fakat n8 icin 600-680 işlemcini yavas oldugunu söyledi bnde almaktan vazgectim.Dogrusu nokia artık battı n8le şahlanır diyordum fakat işlemci olayı bozdu .Samsung wave 2 yi cıkardı nokia uyuyor.nokiya kulananları kötülemiyorum nokiyayı kötülüyorum artık düzelsin arkadaş.
![]()