iphone 3gs de donmayan oyunların n8de donma sebebi nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs de donmayan oyunların n8de donma sebebi nedir?
beni bu durum çok şaşırttı

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
VALLA bende ASPHALT 5 ve NFS HD..yaklaşık 1 aydan fazladır oynuyorum hiç bir donma olmadı....

GrafiXer

GrafiXer

Üye
aynen katılıyorum

ipkry

ipkry

Üye
Bunlar sanırım tartışma konuları yada bu konuları acanlar n8 kullanmayan insanlar,, hangi iphone oyunu, n8de donmuomuş arkadaşım sölede bizde bilelim?? boş boş konular açmayın , gidin iphone bölümün kendi aranızda tartısın yaa....

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
sen boş boş konuşma rahatsız mısın arkadaşım sen asphalt 5 takılmadan yarış bitmiyo

--------------- Ekleme ---------------

n8 kullanmasam burada işim ne

balkonkusu

balkonkusu

Üye
şaşırmana gerek yok , o zaman iphone da oyna ;)

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
nasıl takılmadan oyun bitmiyor yapmayın arkadaşlar bende 1.5 aydır telk takılma olmadı

ipkry

ipkry

Üye
Bilmiorum, kullandığınız telefon seceneği hala samsung omnia ayrıca sizin daha önce konulara cewap yazmanızdan tanıorum sizi, telefonu alıp arayüzünü beğenmediğiniz için satan kişi sizsiniz su anda kullandığınız inandırıcı gelmio bu yüzden ayrıca ASPHALT 5 oyununu donmadan oynuorum hiçte bi sorun yok.. kullandığın telefon demekki bozuk..balkonkusu arkadaşıma katılıorum seni şaşırtan oyunları iphone oynayabilirsin şaşırmadan..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aynen hic bir oyunda dona vb seyler olmadi ;)

ipkry

ipkry

Üye
hakaret etmene gerek yok yanılıo olabilirim, omnia ve n8 gibi pahalı telefonları kullanabiliosan bide iphone al dostum kasılan oyunları yada hagi oyunu hangisi kasmıosa onda oynayabilirsin..:oke: N8 canavardır ve laf ettirmem isterse ipohe 10 cıkarsın bluetooth la veri aktarımı yapılamayan telefona telefon demem sadece uygulma calıştıracağım die dünyanın parasını veremem...
KALİTE PERFORMAN ve ÖZELLİK = N8 :oke:

Burak

Üye
telefonla ilgili kaygılarınız varsa

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
sanki arkadaşa ben iphonu övdüm dikkatimi çeken bi konuyu yazdım ve bu doğru

erkara_64

arkadaşım doğru söylüyor olabilirsin fakat ben 3 aydır gece gündüz bu foruma giriorum oyunlarda donma diye hiç kimseden birşey duymadım..he bu sende olmuyor diyemeyiz sanırım program filan kurduysan vs..olabilir..ben nfs ve asphaltı aynı anda açtığım halde hiçbir şekilde donma vs görmedim.

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum mesela ben oviden hero of spartayı indirecektim herkes şikauetçi bunun sebebi ne olabilir?

erkara_64

bilemiyorum dostum ben oviyi pek kullanmıyorum burda maxicep gibi çok güzel paylaşımların olduğu bir sitede herşey varken..ovi de kral fm kurdum dedim eyvah bizim n8 de döngüsel hataya girdi neyse ki kaldırdım ohh be dedim:)

ozggurr

ozggurr

Üye
N8'de oynadigim hicbir oyunda ne donma ne de oyundan atma gibi birseye yarstlamadim.
Sen baslikta oyunlar demissin, yazar misin oyunlari... Hangi oyunlar donuyormus bir bakiverelim... Afaki basliklar acip tepki alip sonra da tatmin etmeyen cozum uretmeyen cevaplar verilmesine neden oluyorsunuz cunku...

erkara_64

N8'de oynadigim hicbir oyunda ne donma ne de oyundan atma gibi birseye yarstlamadim.
Sen baslikta oyunlar demissin, yazar misin oyunlari... Hangi oyunlar donuyormus bir bakiverelim... Afaki basliklar acip tepki alip sonra da tatmin etmeyen cozum uretmeyen cevaplar verilmesine neden oluyorsunuz cunku...

özgür üstadım bana mı diosun:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt