Telefon Tavsiyesi iPhone 3GS alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
3GS yerine Galaxy S almak daha mantıklı.Aosp Android 5.0 bile var. :D
Cikti mi ya. o kadar baktim xda ya bulamadim canavar gibi destek var telefona . ama yinede tavsiye etmem bu fiyata android kasar kasar deli eder :)

• Beğen
Tepkiler: tolunayca

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cikti mi ya. o kadar baktim xda ya bulamadim canavar gibi destek var telefona . ama yinede tavsiye etmem bu fiyata android kasar kasar deli eder :)
1ghz tek çekirdek 512mb ram kasmaz hele ki bu kadar developer desteği içinde ;)

• Beğen
Tepkiler: tolunayca
PriZm

PriZm

Üye
Note 2 den önce Galaxy S kullanıyordum çok fazla yüklenmediğin sürece gayet seri çalışan bir telefon. 5.0 ile performans artışıda olmuştur.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 2 den önce Galaxy S kullanıyordum çok fazla yüklenmediğin sürece gayet seri çalışan bir telefon. 5.0 ile performans artışıda olmuştur.
2 güncelleme yamugundan sonra samsungtan nefret ediyor olmalısın? :D

PriZm

PriZm

Üye
Zaten S1 kullanırkende ediyordum ama MALESEFKİ Android pazarında Samsungdan iyisi yok bana göre.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve B.A.R.O.N
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Neden? Sony, LG, HTC boru değil.

• Beğen
Tepkiler: KingOfPiez
0MG90

0MG90

Üye
Bana göre demiş.

• Beğen
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Biliyorum. Ben de kendi fikrimi belirterek "neden" diye sordum zaten. :ah

• Beğen
Tepkiler: KingOfPiez

MaxipmaN

Üye
sonyin arayüzü svmiyorum,lg bende çin malı hissi veriyor samsungdan sonra anlamı yok çakma touchwiz zaten,htclerde tip yok ve gereksiz pahalı

Yazan:Note2 kullanıcısı

• Beğen
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
3GS'e para verilmez. Kullandığın 701 3gs'den zaten daha yetenekli ve çok daha iyi bir arayüzü var. 6-7 ay idare etsin demişsin bence 6-7 ay 701 ile geçir. 701'de en azından Whatsapp hala daha güncelleniyor, yeni özellikler geliyor ve Dolby Digital Plus var müzik deneyimini kesinlikle bir üst boyuta taşıyor kaliteli bir kulaklığın da varsa tamam, 3gs'in müzik deneyimi bile şüpheli ki kaç yıl önceki cihaz yani. Sosyal medya ve müzik konusunda Symbian hala da iş görüyor.

• Beğen
Tepkiler: Fenomenon
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kesinlikle iphone 3 serisinden uzak dur derim. Müzik için pc ve itunese mahkum olursun. Hiç düşünme Lumia 525 bul o fiyata sonra gel dua et bize. (Cihaza nokia değil Microsoft diye bak). Ben Symbian 5800 dan Lumiaların üvey evlat muamelesi gören 620 modelini kullanıyorum çatır çatır tüm işimi görüyorum.
525 modelinde 1gb ram var , hafıza kartı desteği var ve yazılım olarakta wp 10 dahil bir kaç majör güncellemeyi alır.

Son düzenleme:
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
iphone 3 gs kullandim biliyorum eger cihaz temizse sikintisi yoksa 10 numara olur ben 5800 dan 3s e gectim 32 gb ti benim ki ne varsa dolduruyorum kasma ufak var ama hic sorun olmaz cok tavsiye ederim, 200 tl ye android alacaksin 3 uygulama yukleyeceksin ram doldu bos hafiza kalmadi atarsin o teli. pc de sart iphonlar icin diyim
not benim 3s in ekranini kirmistim telin kendisi kadar masraf cikti iphonlarin yedek parcalari cok pahalli :)
iphona bide jailbreak yapyimmi ohh tadindan yenmez
ama 200 tl yi gecmesin yoksa kazik yersin

themischi

Üye
3Gs ne? :D EVO 3D efsane cihazlardan ama ve Xperia Ray,Arc,Neo tasarımları müthiş;)
efsane dediğiniz cihazdan(htc evo 3d) ben de var. isterseniz 300 TL ye vereyim var mı isteyen

3onur5

3onur5

Üye
3gs bence 2.el fiyatina gore alabilcegin en iyi telefonlardan