byAndroid
Üye
Cikti mi ya. o kadar baktim xda ya bulamadim canavar gibi destek var telefona . ama yinede tavsiye etmem bu fiyata android kasar kasar deli eder3GS yerine Galaxy S almak daha mantıklı.Aosp Android 5.0 bile var.![]()

Cikti mi ya. o kadar baktim xda ya bulamadim canavar gibi destek var telefona . ama yinede tavsiye etmem bu fiyata android kasar kasar deli eder3GS yerine Galaxy S almak daha mantıklı.Aosp Android 5.0 bile var.![]()

1ghz tek çekirdek 512mb ram kasmaz hele ki bu kadar developer desteği içindeCikti mi ya. o kadar baktim xda ya bulamadim canavar gibi destek var telefona . ama yinede tavsiye etmem bu fiyata android kasar kasar deli eder![]()
2 güncelleme yamugundan sonra samsungtan nefret ediyor olmalısın?Note 2 den önce Galaxy S kullanıyordum çok fazla yüklenmediğin sürece gayet seri çalışan bir telefon. 5.0 ile performans artışıda olmuştur.

Normal kullanimda kasma yok ama deli ettigi durumlar mevcut1ghz tek çekirdek 512mb ram kasmaz hele ki bu kadar developer desteği içinde![]()

efsane dediğiniz cihazdan(htc evo 3d) ben de var. isterseniz 300 TL ye vereyim var mı isteyen3Gs ne?EVO 3D efsane cihazlardan ama ve Xperia Ray,Arc,Neo tasarımları müthiş
![]()