İPHONE 3-3gs-4-4GS Jb Sorunları Hakkında bılgılendırme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byname

Üye
    Konu Sahibi
İPHONE 3-3gs-4-4GS Jb Sorunları Hakkında bılgılendırme
arkadaslar forumlarda sureklı dıle getırıyorum jb ıphon ozgurlugunu kısıtlıyor jb sımkılıtlı cıhazlara uygulanmakla beraber ucretsız uygulama yukleme gerecıdır hic bir zaman tafsıye etmem jb cıhaz kullanıcama 8210 kullanmayı dılerım forumlara sım kılıt hakkında bılgı yazıyorum sım kılıtlı cıhazla applenın sorvır uzerınden acılıyor yaypel hesabınızın olması yeter bu sım kılıt cıhazınızın ımeı uzerınden acılıyor fıyatları ulke oparatorlerıne gore degısıyor sımkılıdı acılan cıhaz ıtunesten ıstedıgınız her zaman guncelleme yapa bılır son surumu yukleye bılır facebook whatspp vıber uygulamalarında sıkıntı yasamazsınız ayrıca jb yapılan cıhaz ı tuneste guncelleme yapılınce tekrar jb ıster bu problemlerle karsılasmak ıstemıyor ve bır omur sorunsuz iphone özgurlugunu yasamak ıstıyorsanız jb sız sım fırıe iphone kullanın ben bu işin ıcındeyım ve tafsıyem jb kullanmayın
bu konuda benı sıte uzerınden arayan cok arkadaslar benı arar ıken cıhazınız hakkında bılgı alınız sımkılıt fıyat bılgısı alınız
not:iphone 5 lerde sımkılıt acma olayı suan ıcın hıc bır ulke oparatorlerınde yok tur sımkılıtlı iphone 5 ler ıcın amerıkadan ıthal gevey kartlar gelmıstır bilginize 507 747 8669 [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt