İphone 3g hakkında bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

basicool

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3g hakkında bir soru
2 gün önce Turkcell bayiğinden bir i phone 3g aldım herhangi bir korsanlığı vs si yok herşey tamgeldi bnm istediğim normalde i tuneste paralı olan oyunları bedavadan oynamak bişileri kırmamız gerekiyormuş bi kaç yere baqtım ama pek anlamadım bana yardımcı olacak biri varsa burda açıklarsa sevinirim ama biraz ayrıntılı olsun lütfen yoksa kafam karışıyor:S

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
senin bu yapmak istedigin şey bıraz zor hatta ımkasız bi kere ücretli oyunları pc ne indirebilmen için önce ücretini kredi kartı ile odemen lazım aksı halde ındıremzsın inen oyunun setup felan gormiyorsuz zaten itunes programı direk iphona kuruyor sen hiç bir şekilde bişi gormuyorsun ha eger bir yolunu bulup iphondaki oyunu pcden gorebilirsen olabilir ama su an o da imkansız ıphon kullanıcısıysan zaten i phonunu pc taktıgında çektıgın fotolardan harıç hıç bir seyi gormeyecegını biliyorsundur

ercumnt

ercumnt

Üye
telefonun ilk olarak kırılmıs olması lazım garantili cihazsa kırma ıslemı yapmanı yavsiye etmem,kırılmıs oldugunu varsayarsak;cydia adlı program bulunuyor.

ilk olarak cydia’yayı açıyoruz
Manage>Sources>Edit>Add a basıyoruz

bu kısma, iphone.org.hk/apt/

ekliyoruz.
Ekleme bittikten sonra done a basıyoruz,
sonra iphone.org.hk ye basıyoruz,
burdan mobilleinstallation patch adlı programı telefonumuza kuruyoruz.
tlfumuzu kapatıp acıyoruz.

işlem tamam bundan sonra yapman gereken şey

.ipa uzantılı oyunlar size önereceğim site
bu siteden itunesta paralı olan oyunların neredeyse hepsini bulabilirsiniz.
indirdiginiz oyunları bilgisayarın kendi müzik dosyasının içinde bulunan

itunes klasörünün içindeki mobile applications klasörünün içine atmalısınız.
Daha sonra bu oyunlara o klasör içinde tıkladıgınızda itunes un içine aktaracaktır.
sync ettiğinizde oyunlar sorunsuzca yüklenmiş olacaktır.
kolay gelsin...

mhaka11

Üye
Arkadaşlar ıphone nasıl bir tlf tavsiye eden var mı...kullanı mı?

ozguras

Üye
slm

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar ıphone telefonuma parola koydum ama sımdı unuttum nasıl acarım hatta baska numaradan kendımı aradım konusabılıyorum ama ayarlara gırıp degıstırmk ıstıyorum ama yıne parola soruyo nasıl ve ne yapabılırım parolayı kaldırmak ıcın tesekkurler

KaaN__61

Üye
Eğer İnternet Paketin olucaksa gerçekten DÜnyadaki kullanabileceğin en güzel telefon ama yoksa duruşu war karızması bask bı ozellegı yok

double5

Üye
iphone 3G var ama, müzik nasııl yüklerim video ya da foto nasıl yüklerim yüklerken telefon ve bilgisayar bağlantısını sağlayan kablo şarj kablosu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt