ıphone 3g 4.3.2 yüklendi

Sponsorlu Bağlantılar

sbozkurt

Üye
bu versiyonu yayınlayabilirmisin ? bende yüklmek istiyorum

Mardinli.osman

Üye
Maximus cep çok iyi bir site.bu uygulamayı yüklemek istiyorum

iamhasandogan

iamhasandogan

Üye
kardeşim banada yardımcı olabilirmisin bana ulaş bende 3g kullanıyoum çok ihtiyacım var lütfen. . .

ayyasruh

Üye
whited00r ekibince yapılmıştır ancak hatalar olması nedeniyle geri çekilmiştir. Bende dosyası var hatta telefona kurdum. Hız da da fark ediyor anca ekranda git geller oluyor göz bozacak derecede. O yüzden kaldırdım ve 4.2.1 e geri dönüş yaptım. Dosyayı yüklemek uzun iş ancak dosyanın tam adı iPhone1,2_whited00r_ios4 olarak geçiyor. internetten belki bulabilirsiniz. Kurulumu da normal güncelleme yapar gibi yapıyoruz. Ancak cihazı ireb ile dfu moda aldıktan sonra güncellemeyi yapıyoruz.

sbozkurt

Üye
kardeş programı paylaşırmısın

oğlumbakgit

Üye
yalnız kardeşim o game centeri 4.2.1 redsnow + jb yi telefona yükleyerek yapabiliyosun arkaplan resmini ise zaten 4.2.1 redsnow + jbde geliyo ama sadece jb ise cydiadan ifileyi yüklüyorsun system>library>CoreServices>SpringBoard.app>N88.ap ın içerisine girdiginde orda homescreenwallpaper var onun altında false kısmını true yapcan ve telefonu reboot edicen sistem versiyonunu ise
system>library>CoreServices>SystemVersion.plistin içerisine girip 4.2.1i 4.3.2 yapabiliyosun yani senin sürüm 4.3.2 değil

sbsbs

Üye
Arkadasim paylasda bizde deneyelim lutfen yaa...

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Makyaj bence o arkadasimda 5.1.1 var ama bildigin 4.2.1 yani

Üst Alt