ıphone 3g 4.3.2 yüklendi

Sponsorlu Bağlantılar

osman5901

Üye
    Konu Sahibi
ıphone 3g 4.3.2 yüklendi
Bildiğim kadarıyla iphone 3g lere son versiyon 4.2 idi ama ben 4.3.2 kurabildim bi sorun yok şuan dört dörtlük çalışıyor hatta videoda çektim neden kesinlikle kurulamıyo diyorlar yoksa kurulması sakıncalı mı?

realbjk

Üye
nasıl yüklediniz

efe-23-

Üye
bence o telefon 3g değil.. 3g olsaydı ayarlar bölümüne o kadar hızlı girmez. 3gnin ram ve işlemcisi düşüktür. 4.2.1 de bile çok yavaş çalışıyor..

osman5901

Üye
    Konu Sahibi
bence o telefon 3g değil.. 3g olsaydı ayarlar bölümüne o kadar hızlı girmez. 3gnin ram ve işlemcisi düşüktür. 4.2.1 de bile çok yavaş çalışıyor..

yalan olmadığını ispatlamam için ne yapayım sevgili arkadaşım ona göre sana ispat sunayım

----------Eklendi @ 21:09:33 ---------- Yazıldı @ 21:07:20 ----------

Elimde özel 4.3.2 versiyonu var direk cydia kurulu geliyo isteyenler için paylaşabilirim ayrıca telefonda ufak overclock 508 mhz ve sanal ram var ondan dolayı bu kadar seri çalışıyor ve pilde kesinlikle bi düşüş yok hep aynı

systemboys

systemboys

Üye
kameraya girip bi video çeksen de görsek 3G mi 3Gs mi olduğunu ;)

futbol123

futbol123

Üye
hızlı çalışmıyor

osman5901

Üye
    Konu Sahibi
En kısa zamanda kameraya girip gösteren video çekeceğim şuanda netim yok vodafonun 8 liralık olanını kullanıyorum zaten menüye bakarsanız pusula filanda olmadığını görürsünüz ayrıca hızlı çalışmıyor diyen arkadaşım orjinal 4.2den çok daha hızlı çalışıyo... Uygulamalarda açık ara fark oluyo

futbol123

futbol123

Üye
En kısa zamanda kameraya girip gösteren video çekeceğim şuanda netim yok vodafonun 8 liralık olanını kullanıyorum zaten menüye bakarsanız pusula filanda olmadığını görürsünüz ayrıca hızlı çalışmıyor diyen arkadaşım orjinal 4.2den çok daha hızlı çalışıyo... Uygulamalarda açık ara fark oluyo
3.1.3 kur arkadaşım hepsine fark atar.

ali601

ali601

Üye
ilginç

buro5

buro5

Üye
Güzell.

aciil

aciil

Üye
orjinal değildir.3.1.3 üzerinden crackli whitedoor olabilir.bnm öyle çünlkü.

dursun_7885

Üye
benimde 3g var 4.2.1 yükleü nasıl yaptığınız konusunda yardımcı olabilirmisiniz

warssraw

warssraw

Üye
eski apple cihazlarına(ipad1, iphone 3 filan) en son çıkan ios güncellemelerini kurabilirsiniz ios 6 dahil fakat biraz kasma yapabilir.

aşkım34

Üye
:hmmm:hmmm

azrock

azrock

Üye
eski apple cihazlarına(ipad1, iphone 3 filan) en son çıkan ios güncellemelerini kurabilirsiniz ios 6 dahil fakat biraz kasma yapabilir.

Peki dostum sen hayalindeki iOS telefonuyla yasamaya devam et.

Te Allah'ım ne tipler varya! :D

ergnak

Üye
osman kardeş 3g 4.3 versiyon linki verirmsin nasıl yükledin kardes

folkler

Üye
Kardeşimmmmm bekliyoruzzz anlatda bizde yükleyelimm ios 3.1.3 kaldıkkk :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt