ıphone 3g 3.0 jaılbreak ındırebılırsınız,,,,

Sponsorlu Bağlantılar

sadikov

Üye
Estagfurulah ben kimseyi asagilamam ,en sonunda yazmisim bilmeyene hersey zor bilene kolaydir diye.
Ama tabii sen lafa ben mühedislik okuyorum,senden 10 kat iyi matematigimm vardir(bunu nasil naldin,bu yorumu nasil yapti ben anlamadim? Ben orada herhangi bir islem sonucu yazmadim islmede yapmadim..); diye lafa baslayinca ,benim yazdiklarim yardimci omak icin, gerekli olanlara verdigim cevaplar sana öyle gelmis tabii..(gerkesiz olanlarin cevabini kendin vermissin)

Sordugun yada benim (sacmabiraz kabaca olmus tabii özür dilerim) gereksiz sorularin cevabini zaten kendin vermissin.Digerlerinede ben yardimci olmaga calistim.
Elbette insanlar bildigi kadar yardim eder veya yazar.Ben herseyi biliyorum demedim iddiada etmedim.
Sen madem herseyi biliyorsun o zaman niye soru soruyorsun?Matematikte senden 10 iyiyimdir diyorsan dogrudur.Buna birsey diyemem,zaten bende o hesabi yapamadigim icin cevabi öyle yazmistim.
6- son olarak bu şekilde bir akrabasına yurt dışından (çok ucuz olması için mobile anlaşmalı aldırtıp yada buna benzer şekilde) getirtip kullanan varsa, nereden aldırdığı? nasıl aldığı? bunları benimle paylaşırsa sevinirim.

Burda sordugun kayit islemi türkiyeye giren telefonun imei kaydi degilmi?
Bunu burada bundan farkli anlayan varmiydi acaba?
Bundan daha fazlasina gerek görmüyorum,herzaman her sorunda yardimci olmaga calisiriz,tabii bildigimiz kadar...
Bildiginden cok anlatan,zaten birsey bilmiyordur.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
semir kardeşim sana bir soru soracağım..yeni iphone kullanmaya başladım..acemiyim..ben okulda office belgeleri kullanmak zorundayım..eski telefonumda rahatlıkla kullanıyordum..office programını yükledim..winscp ile de bağlantı kurabiliyorum ama bu office belgelerini nereye atacaımki office programı onları görsün bir yardım edersen çok sevinirim..bilen bir arkadaş yardım edebilir mi?

erengelebek

Üye
imei kaydını yaptırrım sorun değil diye zaten yazdım, onun dışında telefonu alırken 2 yıllık sözleşme yapılması gerekiyormuş, yapılan sözleşme amerikan vatandaşı olma koşulu ile yapılıyormuş ve 2 yıl ikamet etmek gerekiyormuş, bu koşullar altında ayda 20$ 24 ay sözleşmeli iphone 3G fiyatı 99$+KDV( eyalete göre değişiyormuş).
herşeyi bir kenara bırakalım sende kusura bakma bende hızımı alamadan yazmışım.
şimdi konunun ilk başında konuyu açan arkadaşın yazısını akursanız, kendisi 3Gs 199$ aldım geliyor demiş. şimdi bu fiyat benim söylediğim koşullarda geçerli bir fiyat, arkadaşa sordum ama cevap atmadı (bu veya başka bir başlıkta da olabilir) şidmi o arkdaş bu şekilde 200$ a alabilmişse nasıl almışsa sölesin bizde alalım, hatta ben 3 tane alırım 100 dolardan burda tanesini 200 dolara satarım peynir ekmek gibi gider benimki beleşe gelir. hemde başkalarıda faydalanır.
benim esas sorum bu AT&T rate plan davasından nasıl kurtulacağımız. yazımın ana fikri ana sorum bu aslında, imei kaydı çok kolay benim tanıdıklarım var. ama yurtdışından 599$+kdv (yaklaşık 1050TL verip) unlocked bir iphone almayı bende biliyorum, yada alıp unloced etmesi sizin söylediğiniz kadar kolay. sorun bu telefonu ordan dan 99$ a nasıl alabilirim. bütün masraflar dahil 99$ olmak kaydıyla, yada en fazla 200$ olsun.esas sorum bu bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. armaızda geçen küçük anlaşmazlıktan dolayı bende özür dilerim

sadikov

Üye
bu fiyata ancak 24 ay anlasmali alirsan alabilirsin.Elbetteki 24 ay bir telefon hatti anlasmasini oturumu olmayan birine yapmazlar.Ancak iradaki bir tanidiginin üzerine alabilrsin.
24 aylik parayi pesin versek nasil olur?....:zaten buradaki amac telefon satmak degil müsteri kazanmak,onun icin bunun hicbir tel.sirketi kabulk etmez,hatta eger (bimiyorum her tel.sirketinde mümkünmü)parayi ödeyip ben hatti kaoatmak istiyorum diyorsun;o zaman senden telefonun pesin satis fiyati neyse onu fark olarak talep ediyorlar,Bu durumda karin degil zararin oluyor.
Sadece ingilterede prepaid(hazirkart)ile satilan telefonlar var ucuza,bukadar degil tabiiki.Onlarada unlock gerekiyor cünkü sadece saticinin hazir karti ile calisiyor.
Ayrica amerikada 99 dolar denilen telefonlar avrupada yakalsik 800 eurolardsa dolasiyor.Ingilterede dedigim yöntemle yayni telefonlar 580 euro civari idi.Simdi daha düsmüs olabilr.
Bu fiyata telefonu biraz zor bulursun,vesselam..

erengelebek

Üye
teşekkür ederim, tavsiyen üzerine dahada derinlemesine araştırdım, söylediğin gibi ben o 99$ meselesini unutayım:D
şimdi amerikada unlocked edilmiş yeni iphone lar satılıyor 400$ cıvarında 3G ler, sence bu mantıklı bir fiyatmı, bunu alırsam simlock falan halledersin demiştin daha önce kaydınıda yaptırırsam sorun olmaz heralde.
yalnız site olarak yurt dışında amazonda iphone satılmıyor ebay sitesinede güvenemiyorum (türkiyede olsa en azından konuşur anlaşır iade falan ederim ama amerika uzak olduğu için öle bi şanzım olamaz). başka site biliyormusunuz alışveriş için, ben burdan ödeme yapcam ama adres olarak oradaki akrabımı gösterecem, türkiyeye kargo parası ve gümrük sorunu yaşamamak için, ebay dan başka site biliyormusunuz acaba. cevabınız için tekrar teşekkür ederim.

sadikov

Üye
400 dolar bence uygun bir fiyat avrupada bunu euroya cevirip üstünede 50-100 lira daha eklemen lazim.
Maalesef yurtdisina ebayden baska biryerden satin alamazsin.Ebay üzeri alisverislerde paypal hesabi kullanirsan hicbir zaman sorun olmaz.Zaten cogu satici paypal ile calisir,baska ödeme seklini kabul etmez.
Herhangi bir problemde paypal ile parayi hesabina geri alabilrsin.(Saticinin mali göndermemesi,yada eline ulasmamasi gibi.)
Yurtdisi satislarinda firmalarin AGB lerinde gümrük veya posta masraflarini kimin karsilyacagini yazar muhakkak.
Elbette en iyisi birinin alip getirmesi .

ufukdr

Üye
ıyı gunler bana yurt dısından ıphone 3g geldı sım kılıdı kırıkmıs benım bılgım olmadıgı ıcın telı bılg. takar takmaz guncelleme sordu bende okeyledım sonrasında sım kart calısmaz oldu sonrasında okuduklarımla 3.0 versıyonuna getırdım ama modem numarası 5.11 oldugu ıcın hala calısmamakta ne yapmam gerekır sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim burada nasıl jailbreak yapıldığı anlatılıyor bende burdan yaptım..

sadikov

Üye
ıyı gunler bana yurt dısından ıphone 3g geldı sım kılıdı kırıkmıs benım bılgım olmadıgı ıcın telı bılg. takar takmaz guncelleme sordu bende okeyledım sonrasında sım kart calısmaz oldu sonrasında okuduklarımla 3.0 versıyonuna getırdım ama modem numarası 5.11 oldugu ıcın hala calısmamakta ne yapmam gerekır sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler
3.0 getirdide hala calismiyorsa demek sim kilidi acik degil,acik olsa baseband degissede yani 40.6 degilde 5.11 olsada calisir.Eger sim kilitli ise kayitsiz sartsiz jaibreak yapip unlock yapman lazim
saygilar

fırtına64

Üye
yardım edebilicek arkadaş varmı ?

celal21d

celal21d

Üye
slm arkadaşlar gercı derdımı yazmıştım şuan çuzumu yokmuş burayada yazam dedım
bende de fransadan gelme 3gs 16gb var pasaporta işledım adamlar 15 20 gun beklemdınız lazım dedı bır abıme verdım ne yaptısa bılmıyom tlfn actı ve kulandım bende ıtunes programını indirdim ılk takılışımda hallettım:))ust verısıyon yuklemısım tlfn da sadece acıl arama ve usb fışı sureklı takılı guzukuyor kımsede yapamadı şimdi ben ne yapam b eklıyem mı yoksa tlfnu yurt dışına yolıyam mı yapsınlar
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşkurler

Üst Alt