iphone 3g 3.0.1 versiyonu yükleme ve her hatla çalıştırma (yurtdışı kayıtlı yada yurtiçi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazytotem

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3g 3.0.1 versiyonu yükleme ve her hatla çalıştırma (yurtdışı kayıtlı yada yurtiçi)
bu işlemler iphone zarar verebilir ama ben bir kaç deneme yaptım vermedi ama garantisi varmı yokmu ben bilemem... neyse sadede gelelim yurtdışından makine geldi ve burda pasaport kaydı yapıldı. itunes ile istediğimiz programıda yüklüyoruz. tabiki meraklı kişiliğimiz 3.0.1 versiyonunuda yüklemek istedi ve yaptık neoldu makine çalışmadı şimdi tekrar kurmamız gerekecek.. yada bunlardan ziyade 3.0.1 i kurmak istiyoruz işte ben kurdum oldu...

öncelikle gerekli programları söyleyeyim
1 - Redsn0w 0.71
2- iPhone1,2_3.0_7A341_Restore bu dosyayı apple danda indirebilirsiniz yada her ihtimale karşı ben altta verdim
3 - itunes

bu programları indirelim her ihtimale karşı linkleri aha burda

prgramları indirdikten sonra redsnowu çalıştıralım.

bu ekranda browse butonun tıklayıp indirdigimiz "" iPhone1,2_3.0_7A341_Restore "" dosyasını seçiyoruz her zamanki gibi next next olayları var sonra telefonu "dfu moduna" almamız gerekecek program onuda anlatıyor dikkatli izleyelim programı. ( internette rasimleri var araştırırsak görürüz.) telefonu dfu moduna aldığımızda kurulum hemen başlıyor.. yaklaşık 5-10 dakika sonra telefon kapanıp açılıyor ve işlemleri doğru yaptıysak telefonumuz normal bir şekilde açılıyor.... hepsi bu .. değil tabiki..

işlemler bitti telefonu açtık umarım cydia 'yı görüyoruzdur görüyorsak mesele yok görmüyorsak tekrarlamak lazım işlemleri..

telefonu açtık baktık hat yok .... sadece acil arama diyor ... no service diyor .. neyse diyorda diyor hattımız yok velhasıl.. o zaman wireless olan bir yere gidiyoruz ve internete bağlanıyoruz .. cydia yazan kısmı tıklamak suretiyle açıyoruz burdan "manage" yi tıklıyruz oradan "source" kısmı ve "edit" ardından "add" tıklıyoruz ve şu adresi yazıyoruz "http:\\repo666.ultrasn0w.com" bu adresi sourceye ekliyoruz ve update ediyoruz. "done" update bittikten sonra source yazdığımız adrese giriyruz buraya bir program geldiğni görüyoruz.

""" cydia>manage>source>edit>add>http:\\repo666.ultrasn0w.com>addsource>done """

bu program ultrasnow ve install ediyoruz program telefonu açıp kapatıyor ve işlem tamam artık iphone her haltla pardon hatla çalışıyor....

bu işlemleri yaptık herşey bitti ?????? bittiyse problem yok yok bitmediyse alın size bir problem daha itunesten aplication yüklenmiyor işte problem........

itunesten program yükleyemiyrum diyorsan buda çözümü mobile instalation yüklemen lazım da neki diyorsan kısaca anlatayım..

cydia>manage>source>edit>add>http:\\cydia.hackulo.us>addsource>done

kısaca bu uzunca anlatmak gerekirse source kısmına http:\\cydia.hackulo.us bu adresi ekliyoruz ve bu adrese tekrar girdiğimizde

burda en üstteki appsyncfor os 3.0 ı seçip install ediyoruz.. ve artık o problemimizde çözüldü. ..

şimdi bize oyun ve uygulama lazım alın ben onlarıda topladım....

burda 150 uygulama var bunlarıdayükledinizmi tamam işte ... hadi hayırlı olsun ....

• Beğen
Tepkiler: snrozd01

snrozd01

Üye
ellerinize saglık verdiginiz bilgiler cok işime yaradı cok tesekkür ederim

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Çok sağol

koysuren

Üye
acaba bu yurtdışından gelmiş kayıtlı 2.2.1 versiyon içinde geçerlimi. 3.0.1 e yükseltip bu işlemi uygularsak sim kilidi açılırmı.

bizbo

bizbo

Üye
i phone 3g s almayi düsünüyorum, bundada bu islem yapilabilirmi? en önemlisi , her hatla calismasi.

cevabiniz icin tesekürler

hakan_bayrak

Üye
linkler kırık düzeltseniz işe yarıcak da

--------------- Ekleme ---------------

linkler kırık beyler özellikle 1.2_3.0 versiyon linkleri

rubrico

Üye
merhaba. ben bu uygulamayı yapdım fakat telefonum hattı takınca 'searching...' yazıyor. yani hattı bulamıyor. 3g yi de inaktif ettim. bu repo.ultrasn0w.com source unu da 3 -5 defa silip siip tekrarladım. telefonun versiyonunu sırf unlock yapmak için 3.0.1 e cektim ama yapamıyorum. tavsiyeniz nedir? lutfen yardım cı olun

rubrico

Üye
bir cevap veren olacak mı bana . lütfen yardımcı olun bana

cobrasione

Üye
ben yaptım,gayet güzel de oldu.
ama tabi şimdi aklım 3.1de.onu da yükleyip sim kilit olayını çözmek için ne yapmamız gerekiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt