ıphone 3g 3.0 jaılbreak ındırebılırsınız,,,,

Sponsorlu Bağlantılar

semirgsm

Üye
    Konu Sahibi
ıphone 3g 3.0 jaılbreak ındırebılırsınız,,,,
herkese merhaba devteam grubu indirmedi ama redsnow devtema bagli olarak indirdi...sahsen denedim simdilik official olan cihazlara sorunsuz cydia ekleyebilirsiniz...ultrasnow icinde biraz daha beklememiz gerekecek...

ben kuveytte blackberry ve iphone teknik servis sorumlusuyum.elimden geldigince bu konuda bilgi almak isteyen arkadaslara yardimci olabilirim....

buradan indirebilirsiniz....

• Beğen
Tepkiler: atabulut, darkwolf200 ve tufanme

aiwa1

Üye
selamin aleykum arkadasim bende i pohne 3 g var versiyonu 02,30,03 ben bunu versiyonunu dusuyrup simlok yapmaya calistim versiyonu inmedi bende turbo sim kullaniyorum bu 3,0 a yukseltirsem versiyonu turbo sim kullanabilirmiyim ? yada bu verdigin pro ile turbo sime gerek kalmadan simlok yapabilir miyiym
acele cevap verirsen seviniyim
hayirli gunler

semirgsm

Üye
    Konu Sahibi
degerli arkadasim iphone 2.2.1 versiyonunu downgarde yapman mumkun degil.versiyonu indirsen bile modem versiyon ayni kaliryani su an icin sen cihazini 3.0 yapsan sebekesi calismayacak.bu verdigim sadece jailbreak islemidir.cydia eklemek icin yani.bir haftaya kadar ultrasnow unlock tahminimce verilecek.verildigi taktirde cihazini 3.0 yapabilir simkilidinide acabilirsin.simdilik beklemen gerekecek....

aiwa1

Üye
verdigin cevap icin allah ragzi olsun ben biliyordum .ama bir umut iste .ben daha once denedim indirmeyi versiyonu ama olmadi zaten .3,0 ada daha gecmek istemiyorum dedigin dogru .bekleyecegim
hayirli kal yine tekrar tekrar sagol

sadikov

Üye
burada hicbir aciklama yok sadece indir.. yetiyormu? bu sekilde nasil yardimci olacaksinizki

semirgsm

Üye
    Konu Sahibi
burada hicbir aciklama yok sadece indir.. yetiyormu? bu sekilde nasil yardimci olacaksinizki

siz once ne istediginizi veya nasil bir sorunla karsi karsiya oldugunuzu yazin oyle yardim edelim.ama gordugum kadariyla direk elestiri yapmissiniz.siz yapmayi deneyin yapamadiginizi buraya yazin cozelim...

sadikov

Üye
EN azindan hemen cevap yazdiginiz icin tesekkür ederim .su anda bir sorun yok cünkü bir sorunla karsilasmamak icin henüz bir sey yapmadik.
ben iphone ile itunese baglaninca hemen yeni version 3.00 cgüncellemek istiyor ama insalieren yapmiyorum,yapinca neyle karsilasacagimi bilemiyorum
benim iphone 2.2.1 5H11 firmwyre 2.30.03 jailbrak yapilmis
be aldigimda zaten telefon simlocklu filan degildi ben almanyada yasiyorum burada takip ettigin kadari arkadaslar aldiklari telefonlari yellowsnow...ile simlock kaldirmis veya rebelsim ve turbisim gibi kartlarla anca calistirabiliyorlar..

eger ben bendeki softwareyi su an yenisi ile güncellersem acaba ne gibi problemlerle karsilasabilirim,
daha önce yüklemis oldugum crakli ipalar gidermi en azindan telefoniumu sorunsuzkullansam oda bana yeter

semirgsm

Üye
    Konu Sahibi
EN azindan hemen cevap yazdiginiz icin tesekkür ederim .su anda bir sorun yok cünkü bir sorunla karsilasmamak icin henüz bir sey yapmadik.
ben iphone ile itunese baglaninca hemen yeni version 3.00 cgüncellemek istiyor ama insalieren yapmiyorum,yapinca neyle karsilasacagimi bilemiyorum
benim iphone 2.2.1 5H11 firmwyre 2.30.03 jailbrak yapilmis
be aldigimda zaten telefon simlocklu filan degildi ben almanyada yasiyorum burada takip ettigin kadari arkadaslar aldiklari telefonlari yellowsnow...ile simlock kaldirmis veya rebelsim ve turbisim gibi kartlarla anca calistirabiliyorlar..

eger ben bendeki softwareyi su an yenisi ile güncellersem acaba ne gibi problemlerle karsilasabilirim,
daha önce yüklemis oldugum crakli ipalar gidermi en azindan telefoniumu sorunsuzkullansam oda bana yeter

anladigim kadari ile telefonun 3g . eger cihaz official unlock degil ise 2.2.1 versiyonunda yellowsn0w kullanamazsin sadece turbo rebel ve benzeri aparatla kullanabilirsin.simdilik 3.0 versiyonunu kullanamazsin.devteam grubu vrdigi haberde ultrasn0w yayimlayacak,yayimladigi taktirde cihazini update yapip sorunsuzca kullanabilirsin.simdilik beklemen gerekecek...

sadikov

Üye
anladigim kadari ile telefonun 3g . eger cihaz official unlock degil ise 2.2.1 versiyonunda yellowsn0w kullanamazsin sadece turbo rebel ve benzeri aparatla kullanabilirsin.simdilik 3.0 versiyonunu kullanamazsin.devteam grubu vrdigi haberde ultrasn0w yayimlayacak,yayimladigi taktirde cihazini update yapip sorunsuzca kullanabilirsin.simdilik beklemen gerekecek...

benim icin su anda öyle bir problem mevcut degil
ben rebelsim yada turbi sim kullanmiyorum
her hat calisiyor
daha önce jailbreak de yaptim
simdi
sürümü 3.0 a yükselttikten
sonra kullanamazmiyim ?

semirgsm

Üye
    Konu Sahibi

benim icin su anda öyle bir problem mevcut degil
ben rebelsim yada turbi sim kullanmiyorum
her hat calisiyor
daha önce jailbreak de yaptim
simdi
sürümü 3.0 a yükselttikten
sonra kullanamazmiyim ?

kullandigin telefonda settings-general-about bolumune gec model yazan yerdeki kodu buraya yazabilirsen hemen yardimci olabilirim...

sadikov

Üye
semirgsm ne oldu bizim cevap:sn:

semirgsm

Üye
    Konu Sahibi
semirgsm ne oldu bizim cevap:sn:

senin telefon official her turlu update islemini yapabilirsin.update yapacagin zaman cihazina pin kodu olmyan bir sim kart takip internet baglantin olsun hepsi bu kadar.zaten simdi oficial olmayan iphonelerde dunden beri acilmaya baslandi her halukarda sorun yok yani...

sadikov

Üye
evet tesekkür ederim cevabin icin,
dün korkarakda olsa önce firmwareyi update yaptim(güncellestirdim 3.0 ile) baktim benim hatta problem yok
daha sonra jailbreak yaptim oda oldu herhangi bir sorun olmadi,ultra snowu kullanmama gerek kalmadi yani

aiwa1

Üye
MB497DN arkadas ne oldu bizim cevap

semirgsm

Üye
    Konu Sahibi

aranzabal

Üye
peki iphone 2g de olur mu 3.0 jailbreak

mikanoz

Üye
merhaba 3.0 jailbreak yaptım son aşamada ''waiting for reboot'' diye bir hata vermekte
yardımcı olursanız sevinirim teşekkürle,

semirgsm

Üye
    Konu Sahibi
merhaba 3.0 jailbreak yaptım son aşamada ''waiting for reboot'' diye bir hata vermekte
yardımcı olursanız sevinirim teşekkürle,

telefonu tekrar restore yap ardindan redsnow ile jailbreak yap...

egemiss

Üye
evet dostum indirdik programı şimdi jailbreak nasıl yapcaz ... ben ilk defa bu uygulamayı yapacam lütfen yardımcı olurmusun saygılar teşekkürler

Üst Alt