15097
Üye
Ama azaltmakta fayda var
Ben çok önemsemiyorum artık.Kullandığımız her şey SAR zaten..Televizyon,bilgisayarda en az 9-10 saat kalıyorum şahsen..Saç kurutma makinesi dahil SAR zaten..Kısacası Sar dan kurtuluş yok..![]()

Ama azaltmakta fayda var
Ben çok önemsemiyorum artık.Kullandığımız her şey SAR zaten..Televizyon,bilgisayarda en az 9-10 saat kalıyorum şahsen..Saç kurutma makinesi dahil SAR zaten..Kısacası Sar dan kurtuluş yok..![]()

Eğer bu laf bize ise şöyle söyleyeyim.Biz hangisi iyi ise onu öneririz.Arkadaşın kötülüğünü istemiyoruz.Ben Samsung'da öneririm,HTC de,Sony de.Belki telefonu bilmiyor o yüzden önerdim.Bazı arkadaşlar var sanırsinki Sony nin reklam sorumlusu adam ne demiş o ne diyor......
Neo V diyorum suçlu ben oluyorum.3gsin 600Mhz işlemcisi var siz nerdesiniz ... Ace nin işlemcisi 800Mhz ..? Ve 3gsin berbat bir kamerası var.
Neo V diyorum suçlu ben oluyorum.
sana dokunan yok panpa Ben 3GS diyenlere söyledim 
Yok ben de sana demedim Neo V tavsiye ettim diye Sony'in şefi yaptılar dasana dokunan yok panpa Ben 3GS diyenlere söyledim
![]()

Ace temple run oyununu kasarken.3GS takılmadan açıyor ? 800mhz neye yaradı?3gsin 600Mhz işlemcisi var siz nerdesiniz ... Ace nin işlemcisi 800Mhz ..? Ve 3gsin berbat bir kamerası var.
3GS'in kamerası 3.2 megapixel ama çekim yaparken 5 megapixel gibi duruyor.Berbat kelimesi yanlış olur.3gsin 600Mhz işlemcisi var siz nerdesiniz ... Ace nin işlemcisi 800Mhz ..? Ve 3gsin berbat bir kamerası var.
Aynen yazılımda çok önemli
Bu da her şeyin donanım olmadığını gösteriyor zaten![]()
3gsin 600Mhz işlemcisi var siz nerdesiniz ... Ace nin işlemcisi 800Mhz ..? Ve 3gsin berbat bir kamerası var.
Yok ben de sana demedim Neo V tavsiye ettim diye Sony'in şefi yaptılar da![]()
Arkadaş kafasına koymuş.Biz ne anlatsak boşAce bi alphalt 7 yi gta3 ü oynayamasken 3gs Sorunsuz oynuyor siz hangi 800mhz den bahsediyorsunuz ?

Ace bi alphalt 7 yi gta3 ü oynayamasken 3gs Sorunsuz oynuyor siz hangi 800mhz den bahsediyorsunuz ?
