iPhone 3 gs mi Samsung Galaxy Ace s5830 mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3 gs mi Samsung Galaxy Ace s5830 mu
Arkadaşlar alacak olsanız hangisini alırsınız ?

aleranol

aleranol

Üye
ayfon 3gs ondan çok çok daha üsütn karşılaştırılması çok saçma

futbol123

futbol123

Üye
Tabikide 3gs ancak 3gs de alınmaz artık bütçe nedir?

aleranol

aleranol

Üye
sanki ace alınır da :D

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Ace çok dandik her açıdan.3gs e de o kadar para verilmez :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
3gs :good:

15097

15097

Üye
3gs :ok2:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
3GS çok daha iyidir tabii ki ama ben olsam Neo V alırdım.2 sinden de üstün.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Evet ama sar değeride çok önemli bir etken burda :)
Ben çok önemsemiyorum artık.Kullandığımız her şey SAR zaten..Televizyon,bilgisayarda en az 9-10 saat kalıyorum şahsen..Saç kurutma makinesi dahil SAR zaten..Kısacası Sar dan kurtuluş yok.. :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
450 liraya kadar para vereceğim sizce ne almalıyım ben yıllardır telefon piyasasını takip ediyorum bütün özelliklerini biliyorum ama benim gönlüm Ayfon tıri ci es'ten yana

süper nova

süper nova

Üye
Kesinlikle iphone 3gs derim ben iki cihazı da kullandım ve galaxy ace kadar dandik bir telefon hayatımda görmedim diyebilirim her yönüyle işe yaramaz bir cihaz ace iphone 3gs ise çok daha üstün bir cihaz.

furkan176

furkan176

Üye
2 si arasından kesinlikle 3gs tabi ama 450 tl miş bütçen ona göre biraz yükseltirsen nokia 603 var ama sen bilirsin

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
kardeş biliyorum nokia 603' ü ilk onu düşünüyordum ama artık nokia almayacağım bıktım artık ama 603 fiyatına değer bir telefon 1 Ghz işlemci 512 Ram bana yeter de artar bile ama artık Nokia almayacağım

Bu arada yorum yapan ve yapmayan herkese teşekkür ederim

furkan176

furkan176

Üye
kendi telefonumu önerebilirim ama malesef teknosada 599 tl eğer yükseltip alırsan gerçekten fiyatına değer ekran 4.3 1.4 işlemci 512 ram var istersen araştıra bilirsin hiç sorun yaşamadım şarjıda oyun internet ve mesajlaşıyorum 2 gün rahat gidiyor eğer ilgilenirsen yardım edebilirim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Telefon modeli ne ?

ozakin70

ozakin70

Üye
Bazı arkadaşlar var sanırsinki Sony nin reklam sorumlusu adam ne demiş o ne diyor......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt