iPhone 3 gs mi Samsung Galaxy Ace s5830 mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye

Ben çok önemsemiyorum artık.Kullandığımız her şey SAR zaten..Televizyon,bilgisayarda en az 9-10 saat kalıyorum şahsen..Saç kurutma makinesi dahil SAR zaten..Kısacası Sar dan kurtuluş yok.. :)
Ama azaltmakta fayda var :10numara:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bazı arkadaşlar var sanırsinki Sony nin reklam sorumlusu adam ne demiş o ne diyor......
Eğer bu laf bize ise şöyle söyleyeyim.Biz hangisi iyi ise onu öneririz.Arkadaşın kötülüğünü istemiyoruz.Ben Samsung'da öneririm,HTC de,Sony de.Belki telefonu bilmiyor o yüzden önerdim.

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
3gs 700 lira iyidir kullaniyorum memnunum ama ace2 mi 3s mi dersen ace2 olabilir

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
.,,

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
futbol123

futbol123

Üye
3gsin 600Mhz işlemcisi var siz nerdesiniz ... Ace nin işlemcisi 800Mhz ..? Ve 3gsin berbat bir kamerası var.
Ace temple run oyununu kasarken.3GS takılmadan açıyor ? 800mhz neye yaradı?

MrExpert

MrExpert

Üye
İkisi arasında tabiki 3gs daha iyi ...

15097

15097

Üye
3gsin 600Mhz işlemcisi var siz nerdesiniz ... Ace nin işlemcisi 800Mhz ..? Ve 3gsin berbat bir kamerası var.
3GS'in kamerası 3.2 megapixel ama çekim yaparken 5 megapixel gibi duruyor.Berbat kelimesi yanlış olur. ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5131601]
Ace temple run oyununu kasarken.3GS takılmadan açıyor ? 800mhz neye yaradı?
[/QUOTE]
Bu da her şeyin donanım olmadığını gösteriyor zaten ;)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Yok be kardeşim Sağolasın

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Her iki cihazda alınası değil:)

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye

Yok ben de sana demedim Neo V tavsiye ettim diye Sony'in şefi yaptılar da :D

Evet öyle oluyor bir ara bende Nokia düşmanı Samsungun paralı reklamcısı damgası yemiştim...Biz aslında iyi olanı söylemeye yanlışı düzeltmeye çalışıyoruz...

MrExpert

MrExpert

Üye
Ace bi alphalt 7 yi gta3 ü oynayamasken 3gs Sorunsuz oynuyor siz hangi 800mhz den bahsediyorsunuz ?

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
Ace bi alphalt 7 yi gta3 ü oynayamasken 3gs Sorunsuz oynuyor siz hangi 800mhz den bahsediyorsunuz ?

3GS kullandığın için bunları yazıyorsun Sen şimdi dersinki galaxy w den s2den falan daha iyi diye

MrExpert

MrExpert

Üye
3GS kullandığın için bunları yazıyorsun Sen şimdi dersinki galaxy w den s2den falan daha iyi diye[/QUOTE]

Beni kendinle karıştırmasaydın keşke Buna alındım açıkçası ...:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt