iPhone 3 gs mi Samsung Galaxy Ace s5830 mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
....

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
Tüm mesajlarımı sildim ...!

MaxipmaN

Üye
ikisi de alınmaz biri dandik biri pahalı fazlasıyla

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Tabiki 3GS :oke:

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
kiyas.la sitesinin seçim sonuçları ;

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MrExpert

MrExpert

Üye
Tüm mesajlarımı sildim ...!

Arkadaşım Benım 3gs den daha iyi cihaz yoktur gibi bir görüşüm yok elbette adını sayamıcağım kadar 3gs den iyi cihaz var ve ayrıca 3gs inde iyi olduğu cihazlar var, ancak Ben konu ile alakalı olarak galaxy ace den iyidir demek istedim sende kendi kendine triplere girdin.... Önce mesajları düzgün oku anla akıl süzgecinden geçir ondan sonra cevap yaz bu senin hayrına olacaktır ... Ayrıca mesajlarını silmen senin özgüven yoksunu olduğunu anlatıyor yani sözlerinin arkasında bile değilsin ....

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye

Arkadaşım Benım 3gs den daha iyi cihaz yoktur gibi bir görüşüm yok elbette adını sayamıcağım kadar 3gs den iyi cihaz var ve ayrıca 3gs inde iyi olduğu cihazlar var, ancak Ben konu ile alakalı olarak galaxy ace den iyidir demek istedim sende kendi kendine triplere girdin.... Önce mesajları düzgün oku anla akıl süzgecinden geçir ondan sonra cevap yaz bu senin hayrına olacaktır ... Ayrıca mesajlarını silmen senin özgüven yoksunu olduğunu anlatıyor yani sözlerinin arkasında bile değilsin ....

güzel açıklama +1

• Beğen
Tepkiler: MrExpert
abandonware

abandonware

Üye
one x al :ehe yok şaka şaka git bi söyle sola al bence :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
kiyas.la sitesinin seçim sonuçları ;
Hayır diyoruz ya her şey donanım değildir.Burada geçerli.Ace ve 3GS nin optimizasyonunu karşılaştır bakalım ? Ayrıca iOS'un çok iyi yaptığı bir şey var bu da Android gibi bizim dediğimiz Linux çekirdeğinin üstünde kullanılan Dalvik'in performansı telefondan telefona değişiyor ve Android bildiğimiz gibi yarım Linux tabanlı..Dalvik denen sanal makina Java kodlarını yorumluyor..Bu demek ki aslında Android Java tabanlı..Bu kodları okuma hızı telefondan telefona donanımın yanında optimizasyon yönü ile değişiyor..Her telefona optimizesi farklı oluyor ve bu da performans kaybına yol açıyor..Yazılım hataları ve bug lar da buradan geliyor..Ace de dediğimiz telefona birebir uygun..3GS nin iyi olmasının nedeni dediğim gibi iOS da aslında Linux tabanlı değil macOS X in taşınabilir ortamlara yer değiştirme gibi uyarlanmış halidir..macOs X yani bsd , kısacası Free veya Net-bsd türevidir..Görüyoruz ki ikisi de optimizasyon oalanında yoğunlaşacaklar..Burada iOS devreye giriyor..iOS'un performansı da Android cihazlardaki gibi optimize sorunları yaşamıyor..Performans farkları sadece Donanımdan kaynaklanıyor..%97 verim ile sistemi kullanıyor..3GS de donanımdan 4S den geri kalıyor..Optimizesi aynı yani..3GS nin çıktığı fps ye bu siklette sadece Neo V geçebiliyor bunu da belirteyim..Ace ile karşıklaştırılması çok garip..Ayrıca kamerasına söz edenler de var emin olun ki Ace'nin kamerasından daha iyi çekiyor..Ace'nin kamerasının yanında kullandığı çipset mimari olarak eski..3GS nin chipseti de eski de olsa sistem verimliliği ve optimizesi bu açığı kapatıyor..Tıpkı 4s ve Xperia S kameraları gibi..Umarım anlatabildim 3GS neden Ace'den üstün..

• Beğen
Tepkiler: MrExpert ve abandonware
abandonware

abandonware

Üye

Hayır diyoruz ya her şey donanım değildir.Burada geçerli.Ace ve 3GS nin optimizasyonunu karşılaştır bakalım ? Ayrıca iOS'un çok iyi yaptığı bir şey var bu da Android gibi bizim dediğimiz Linux çekirdeğinin üstünde kullanılan Dalvik'in performansı telefondan telefona değişiyor ve Android bildiğimiz gibi yarım Linux tabanlı..Dalvik denen sanal makina Java kodlarını yorumluyor..Bu demek ki aslında Android Java tabanlı..Bu kodları okuma hızı telefondan telefona donanımın yanında optimizasyon yönü ile değişiyor..Her telefona optimizesi farklı oluyor ve bu da performans kaybına yol açıyor..Yazılım hataları ve bug lar da buradan geliyor..Ace de dediğimiz telefona birebir uygun..3GS nin iyi olmasının nedeni dediğim gibi iOS da aslında Linux tabanlı değil macOS X in taşınabilir ortamlara yer değiştirme gibi uyarlanmış halidir..macOs X yani bsd , kısacası Free veya Net-bsd türevidir..Görüyoruz ki ikisi de optimizasyon oalanında yoğunlaşacaklar..Burada iOS devreye giriyor..iOS'un performansı da Android cihazlardaki gibi optimize sorunları yaşamıyor..Performans farkları sadece Donanımdan kaynaklanıyor..%97 verim ile sistemi kullanıyor..3GS de donanımdan 4S den geri kalıyor..Optimizesi aynı yani..3GS nin çıktığı fps ye bu siklette sadece Neo V geçebiliyor bunu da belirteyim..Ace ile karşıklaştırılması çok garip..Ayrıca kamerasına söz edenler de var emin olun ki Ace'nin kamerasından daha iyi çekiyor..Ace'nin kamerasının yanında kullandığı çipset mimari olarak eski..3GS nin chipseti de eski de olsa sistem verimliliği ve optimizesi bu açığı kapatıyor..Tıpkı 4s ve Xperia S kameraları gibi..Umarım anlatabildim 3GS neden Ace'den üstün..

emeğine saygı. çok uğraşmıssın bi laf anlatabilmek için ama değmiş :good:

Consul9

Consul9

Üye
3GS(halen),Samsung Galaxy gio(5-6 ay) ve n8(1gun) i de kullandım.N8 ile başlarsak yani hala symbian var.Cihaz hızlı değil.Actigi oyun ve uygulamalar android ve İosun cok gerisinde kalıyor.Zaten ilk eleme n8 olur bu üçü arasından.İkinci olarak 3GS ile gio veya ace(Cunku tek fark kamera tip İslemci) karşılaştırırsak kameraları hemen hemen aynı.Ace de kamerada flaş destegi var.3GS nin kulakliktaki ses performansı ve ses kalitesi cok daha iyi.Şimdi işletim sistemlerini karşılaştırsak birinde İOS birinde android var.İos hala 3GS ye destek veriyor ama sanirim 5 çıkarsa bu destek kesilebilir.Ama belli de olmaz bekleyip göreceğiz.Şimdi android telefon alacaksan SGS 2 den aşağını almayacaksın.Niye diye sorarsan HD oyunları oynayamazsin,telefonunda bazen kasmalar oluşur.Yani Ace in işlemcisi androidi tam anlamıyla kaldırabilecek bir islemci değil.Yani 3GS de açacağın oyun ve uygulamaların kalitesindeki oyun ve uygulamaları Ace de açamazsın.Bununla birlikte İPhone ile yaptığın hava acedekiyle kıyaslanmaz.Ace i herkes tanımaz ama bir İPhone U herkes tanır.Son olarak 3gs nin klavyesi Ace den cok daha rahat.Su yazdıklarımın hepsini 3GS nin klavyesiyle yazdım.Yani bana göre o fiyata alinabilen en iyi telefon 3gs olur.

Symbianize

Symbianize

Üye
3gs gta3 aciyor ace acabiliyormu ?

futbol123

futbol123

Üye

İnanmayanlar için buyrun ;)

YawShack

YawShack

Üye
Doğru Ben da tam onu diycektim :oke: :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt