İmamcivciv
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ne Kadar Alırsa O Kadar Yavaşlayacak. Gidip Yerli Android Cihaz Alın Kafanız Rahat Olsun.
Venus V7 Kullanıyorum. İnan bana Aile Komple Vestel Kullanıyor Sorun İlla ki Yaşanır Ama Çözüyorumda. Ekran vs Kırıldı Aldım Değiştirdim.ç Diğer gavur mallarına para verene kadar esnafımız kazanırYerli dediğiniz telefonlar güncelleme almada yoksun teknik sevis yok. Parçası az kafa ağrıtır.
tcl aldım da nolduNe Kadar Alırsa O Kadar Yavaşlayacak. Gidip Yerli Android Cihaz Alın Kafanız Rahat Olsun.
NEsi Vartcl aldım da noldu
ekran kafayı yiyo sürekli
ekranında sorun var galiba mesaj yazarken klavye de başka harflerNEsi Var
dokunmatık mı gitti acaba? internetten baktın mı başkasıda aynı sorunu yaşıyor mu acep? dokunmatik test programları var onlarla bak istersen. bazı telefonlarda özellikle zamsung vs de de denk gelmiştim ekran şaçmalıyordu kronikti onlarda. test programlarıyla bak cebinde nemleniyorda olabilir denemek lazım.ekranında sorun var galiba mesaj yazarken klavye de başka harfler
yazıyor arada donuyor vs.
gitmedidokunmatık mı gitti acaba?
bakmadıminternetten baktın mı başkasıda aynı sorunu yaşıyor mu acep?
aklımdaydı ama heç boş vakıtım olmadıdokunmatik test programları var onlarla bak istersen.
evde açıkta duruyorcebinde nemleniyorda olabilir denemek lazım.
Bitti almaz artık. Öldü telefon. Varsın güvenlik güncellemesi alır ama sürüm almaz. Alsa da hayrını görmezsinSoru başlıkta.
Zaten IOS 27 gelmeyecekmiş 26 Final diyorlar.Belki 27 alır ama ihitmal çok düşükBitti almaz artık. Öldü telefon. Varsın güvenlik güncellemesi alır ama sürüm almaz. Alsa da hayrını görmezsin
ver baa ben bakarımgitmedi
ekranı kapatıp açınca düzeliyo
uzun süre ekran kapalı kaldıkça
açjnca yine afallıyo
bakmadım
araştırmadım
aklımdaydı ama heç boş vakıtım olmadı
evde açıkta duruyor
yedek telefonum yani
angaraya yolum düşerse bi alo derimver baa ben bakarım
gel ayıpsın sallama çay ısmarlarım yanında da ulustan alınma davuk döner belki gidersin tahtalı köye. millet 170 tlye satıyor döneri. ulusa git 100 130 tl arası değişiyor. ne yediriyorlar bilmiyorum 50 gram + kalanı salataangaraya yolum düşerse bi alo derim
püskevit alırım.
çayları hazırla
sallama olmazgel ayıpsın sallama çay ısmarlarım yanında da ulustan alınma davuk döner belki gidersin tahtalı köye. millet 170 tlye satıyor döneri. ulusa git 100 130 tl arası değişiyor. ne yediriyorlar bilmiyorum 50 gram + kalanı salata
tamam sen sallamaz sabit tutarsın sıffır sıkıntı ıhhhh.sallama olmaz
döner yemiyom
dana antrikot isterim
o değilde esk detamam sen sallamaz sabit tutarsın sıffır sıkıntı ıhhhh.
danayı bulursam olur listeye eklerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?