iPAD - iPAD 2 Aksesuar ve Eklentileri / Bilgilendirme / Tanıtım / Özellikler / Fiyatlar

Sponsorlu Bağlantılar

Phobersus

Phobersus

Üye
    Konu Sahibi
iPAD - iPAD 2 Aksesuar ve Eklentileri / Bilgilendirme / Tanıtım / Özellikler / Fiyatlar

Bu Bölümde İpad Eklentilerini Tanıyacağız.Kimilerinin Belki İşine Yarayacak Bu Eklentileri Hep Beraber İnceleyelim.

Bu Sayfamızda Crux 360 ' ı Tanıyacağız.

Crux 360 İpad ' i Şık Bir Bluetooth Kalvyeyle Eşleştiriyor.Bu Şekilde Daha Konforlu Oluyor.İpad ' i Ekran Çerçevesine Yerleştirdiğinizde Konforun Tadını Çıkarmaya Başlayacaksınız.

Fiyat : 150 Dolar

----------Eklendi @ 16:08:23 ---------- Yazıldı @ 16:03:47 ----------

Şimdi İse Karşınızda GorillaMobile Ori Var.
GorillaMobile Ori İpad İçin Hem Ayaklık Hem de Kılıf.Bu Aksesuar İpad ' inize Farklı Pozisyonlar Sağlıyabiliyor.

Fiyat : 79 Euro

----------Eklendi @ 16:13:46 ---------- Yazıldı @ 16:08:23 ----------

Şimdi İse Karşınızda iXtreamer Var.
TV Altına Koyabileceğiniz İşlevsel Bir Kutucuk.İpad ' deki Birşeyi TV ' de Oynatmak İçin Beşiğe Bağlamanız Yetiyor.Ethernet İle Medya Aktarımıda Yapabiliyorsunuz.

Fiyat : 175 Euro

----------Eklendi @ 16:19:30 ---------- Yazıldı @ 16:13:46 ----------

Aquapac İpad İle İpad ' i Sudan Korumuş Olursunuz.Biliyorsunuz ki İpad ' a Su Kaçarsa Kötü Sonular Doğurur.Bu Kılıf ile İster Havuzda İster Denizde İster Duşta İpad ' inizi Kullanabilirsiniz.%100 Koruma Garantisi Var.Ayrıca Omuz Askısıda Mevcut

Fiyat : 45 Dolar

----------Eklendi @ 16:25:44 ---------- Yazıldı @ 16:19:30 ----------

Akai SynthStation49 Aksesuarı İle MIDI ' lerin Üzerine Ritimlerinizi Kayıt Edebiliyorsunuz.CoreMIDI İle Her İpad Uygulaması İle Çalışıyor.Sahne Işıklarını Kontrol Etmekte Cabası

Fiyat : 200 Dolar

----------Eklendi @ 16:30:33 ---------- Yazıldı @ 16:25:44 ----------

ION iCade Aksesuarı İpad ' inizi Eski Atari Makinelerine Çeviriyor.Joystick ve Tuşlar Bulunuyor.İpad ' inizi Cİhazın Ekran Boşluğuna Yerleştirmeniz Yetiyor.

Fiyat : 100 Dolar

----------Eklendi @ 16:34:52 ---------- Yazıldı @ 16:30:33 ----------

OtterBox Defender Adından da Anlaşılacağı Gibi İpad ' inizi Koruyor.Birbirinden farklı 3 Katman Bulunuyor.

Fiyat : 90 Dolar

traffics

traffics

Üye
Teşekkürler. Ben
GorillaMobile Ori
Crux 360 aldım. Memnunum, tavsiye ediyorum.

Üst Alt