Karşılaştırma İp 4 vs nexus 4 vs xperia sp vs htc one x

Sponsorlu Bağlantılar

orxan_92

orxan_92

Üye
ip4 öldü onex öldü sp zaten yaşamıyodu. nexus4'e rakip bile değiller abi
Sen ne içtin ya??? ip4 ölmüş sp zaten yaşamiyomuş??? Ne soylediyinin farkinda bile degilsin sen,nexusu onde gosteren sadece ramin 2gb olmasi,kamera desen sp ve ip4 gibi guzel degil,ses desen zaten herkes şikayetci,gorunuş desen spnin iyi oldugu gozle gorunuyor zaten,performans acisindan Sp nin ve ip4 ün piyasada caliştirmayacagi program ve oyun yokturki her bir oyunu kasmadan akici şekilde oynaya bilirsin,antutu testlerindede SP nin daha iyi oldugu zaten gorunuyor...bilip bilmeden bişey soyleyipde arkadaşin kafasini kariştirma arkadaşim oyren sonra gel)

tapatalk

tapatalk

Üye
Yorumlara bak ya ahahah:D

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
Sen ne içtin ya??? ip4 ölmüş sp zaten yaşamiyomuş??? Ne soylediyinin farkinda bile degilsin sen,nexusu onde gosteren sadece ramin 2gb olmasi,kamera desen sp ve ip4 gibi guzel degil,ses desen zaten herkes şikayetci,gorunuş desen spnin iyi oldugu gozle gorunuyor zaten,performans acisindan Sp nin ve ip4 ün piyasada caliştirmayacagi program ve oyun yokturki her bir oyunu kasmadan akici şekilde oynaya bilirsin,antutu testlerindede SP nin daha iyi oldugu zaten gorunuyor...bilip bilmeden bişey soyleyipde arkadaşin kafasini kariştirma arkadaşim oyren sonra gel)
eyv kardes nexus u isteksizce alcaktım :D ip4 cok vasatmı sizce

orxan_92

orxan_92

Üye
Ip4 hala guzel bi cihaz ben olsam guncellemeni beklerim daha iyi olacakmiş.ama illaki degiştirmek istersen SP al derim

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Xperia SP varken diğerlerine bakma zaten.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
iphone 4 idare edermi sizce
Değiştirmek istemezsen bir süre daha seni götürür, değiştirmek istersen SP dışında bakma derim kendi segmentinde şuan için f/p birincisi (malum 950-1099 tl arası fiyatı var)

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
Değiştirmek istemezsen bir süre daha seni götürür, değiştirmek istersen SP dışında bakma derim kendi segmentinde şuan için f/p birincisi (malum 950-1099 tl arası fiyatı var)
S4 mini yi methettiler nedersnz

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
S4 mini yi methettiler nedersnz
O da güzel telefon çözünürlüğü SP'den düşük ekran boyutu 0.3 inch daha düşük ancak ekranı Super Amoled olması çok iyi. Gpu'su güçlü(305) ancak SP'ninki(Adreno 320) bir adım daha önde. En belirgin farkları bunlar zaten birbirlerine yakın telefonlar SP birazcık daha iyi Sony almak istemiyorum dersen S4 Mini de seni üzmez.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Nexus 4 Veya Xperia SP

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Dogru karar hayirli olsun :)

Invoke

Invoke

Üye
Hayırlısı olsun.
Nexus4'ün SP'den daha iyi performans sunacağını ve daha çok desteği olduğunu da unutmayın.
Seçenekler arasında yok ama Optimus G alırdım ben olsam.

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı olsun.
Nexus4'ün SP'den daha iyi performans sunacağını ve daha çok desteği olduğunu da unutmayın.
Optimus lg oldugu icin pek düsünmüyorum nexus 4 de ip4 de 16 gb yetmiyor bana :)
Optimus lg oldugu icin pek düsünmüyorum nexus 4 de ip4 de 16 gb yetmiyor bana :)
ben daha almadım kararsızlıkdanda 4s e kadar butcem yükseldi nedersiniz
Hayırlısı olsun.
hala almadımda :D 4s e kadar yükseldim 4s aralarında nasıl
daha almadımda .D 4s e kadar yükseldim onerirmisin
SP daha iyi yine de sonuçta iPhone 4 eski bir cihaz.
4 s e nedersin

Invoke

Invoke

Üye
Z1 Compact ya da Nexus 5 derim. :D @lanetliali32

Son düzenleme:
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Sp

Üst Alt