ios7 tanıtıldı windows phone'a benzerlik tartışmaları başladı

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
5 in bootloader ını kırıp modlu belle fp1 cfw si mi yüklediler ne yaptılar :ehe

Şaka bir yana baya bir "esinlenmiş" :)

• Beğen
Tepkiler: Dede

istisna97

istisna97

Üye
Bence cok iyi oldu

istisna97

istisna97

Üye
Guzel olmus

enterneoll

enterneoll

Üye
ios 7 tanıtım videosu yayınlandı yine bi adam var kameraya bakmıyor bu adamların hangi kameranın çektiğini bi bulamadılar

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Bildiğin copy-paste yapmışlar diğer işletim sistemlerinden.

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
la bu ne adamlar hepsinden biraz calmislar ama hepsinin birlesimi.hos gozukmus iandrwinfish olmus muhahaha

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Niye bukadar coştunuz anlamadım :D Tasarımı ben çok beğenmedim açıkçası. Çünkü renkler çok açık göründü gözüme. Bir eskiz havası var sanki :))Yani olaya tasarımsal olarak bakıyorum WP8 daha tok ve oturaklı duruyor. (Eksikleri ve yapabildiklerini hesaba katmadan yazıyorum). Menülerin arayüzün bu kadar açık tonlarda ve parlak olması eksileride beraberinde getirecektir. (Güneşte daha zor görülebilme ve şarjı daha çabuk yeme gibi). Her neyse zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben tasarımını o kadarda beğenmedim. Ha kopya ve benzerlik var mı? Sanki esinlenme ve etkilenme var. Adamlar akıllıca davranıp tüm platformların iyi yanlarını alıp birleştirmeyi denemişler :)

• Beğen
Tepkiler: Türe
aleranol

aleranol

Üye
O değilde gerçekten wp8den recent ekranını vs. Calmislar. Wp8-android-sailfish karışımı bir sisteme ios teması yüklenmiş havası beriyor bana kalırsa.

pRime.

pRime.

Üye
Multitasking olarak WP'den aldıysa WP'de Symbian'dan almış sayılır diye düşünüyorum.Şahsi fikrim, Sailfish ve Ubuntu'ya biraz benzemiş. :d:

ubuntu touch sailfishten sonra ortaya çıktı. Tam tersi olmasın o?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu yaz telif hakkı davaları peş peşe gelir demedi demeyin :) Birbirlerini yesinler kullanıcılar kârlı çıksın :P

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Wp nin aynısı.

fingerback5

fingerback5

Üye
Alt tarafı diğer işletim sistemlerindeki kendinde olmayan özellikleri eklemiş iki arayüzü modifiye etmiş.Ama öyle bir sunuyor ki sanırsın intel core takıp bir hafta batarya süresi yapmış.Adamlar sunum işini öyle güzel yapıyorlar ki benim bile alasım geldi bir iphone :D

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar zaten her işletim sisteminde birbirlerinden alıyorlar. Sonuçta yapacak fazla şey yok.