ios7 tanıtıldı windows phone'a benzerlik tartışmaları başladı

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Ali Android 5 mi ios 7 mi :ehe

enterneoll

enterneoll

Üye
bence eski tasarımı daha iyi ve bu arayüz bence sadece beyaz iphone'a gider bu ne her şey bembeyaz bataryayı düşünemiyorum bile

Türe

Türe

Üye
bence eski tasarımı daha iyi ve bu arayüz bence sadece beyaz iphone'a gider bu ne her şey bembeyaz bataryayı düşünemiyorum bile

Amoled değil bu beyazda daha fazla tüketecek , Evet siyahta nasıl duracak acaba :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
Amoled değil ama hangi ekran olursa olsun beyaz ve tonlarında daha fazla elektrik tüketir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence cidden güzel olmuş bu arayüz ile bir sonraki telefonum cidden bir iphone olabilir :ehe

fLuke!

fLuke!

Üye
Multitasking olarak WP'den aldıysa WP'de Symbian'dan almış sayılır diye düşünüyorum.Şahsi fikrim, Sailfish ve Ubuntu'ya biraz benzemiş. :d:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konuya yeni gorseller eklendi. Bu kavga cok su kaldırır. Bu yaz eglenceli gecicek galiba:kop:

• Beğen
Tepkiler: Dede
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
iOS bayağı bayağı iWP olmuş yaw :kop2:
iOS'çular için güzel haber.
Sonunda değişik birşeyler görmek iyidir bence :oke:

MaxipmaN

Üye
eğlence yes apple da yanıyo hadi hayırlısı

xmustx

xmustx

Üye
samsung iphone 4 ve ipadleri toplattırma hakkını kazanmışken bi darbede wphonelardan yerse apple nokianın gerisinede düşer gibi geliyor.

cyber

cyber

Üye
multitasking aynısı bellenin

MrExpert

MrExpert

Üye
samsung iphone 4 ve ipadleri toplattırma hakkını kazanmışken bi darbede wphonelardan yerse apple nokianın gerisinede düşer gibi geliyor.

Sadece amerikada yasaklandı diğer ülkelerde satışı devam ediyor.

Artles

Artles

Üye
iTunes radyo, hava durumunu,müzik temasını falan beğendim ama ikonlar tam fail :D

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
al işte apple klasiği ama çok çocuksa olmuş