Telefon Tavsiyesi Ios Mu ? Android Mi ? Windows Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Ios Mu ? Android Mi ? Windows Mu ?
Selamun Aleykum Arkadaşlar
Ben yeni telefon alacam başka bi konuda açmıştım biraz piyasanın düşmesini bekliyorum ama hala karar veremedim .

Şuanda kullandığım 5830i çok vasat bi telefon herşeyi çok kasıyo.
Android olarak aklıma S4 ve Xperia Z geliyo . Androidler her ne olursa olsun biyerde kasıyo buda düşüncemi olumsuz etkiliyor .

İos hayalimdeki telefon işlemcisi bence en kralı 4s'de 3 yıl geçmesine rağmen piyasasını koruyor diğer modellerine göre en iyisi ama önümüzdeki yıllar eskide kalır düşüncesi var :D Ben kendimi maaşa bağlıyana kadar kullanmak istiyorum daha yaş küçük :D

''Tamam islemcisi var hem de 2 adet dört çekirdekli. Iyi ama iphone'a özellikle 5'e büyük bir üstünlük sagladigi söylenemez. Apple'in yüksek ram ve islemci koymasina gerek yoktur. Iphonelarin çalisma sistemi imacler gibidir. Komple bir sistemdir, otomatik silah gibi çalisir, ayrica kesinlikle virüs bulasmaz, virüs dosyalari iphone'a girse bile virüs özelligini kaybeder, herhangi bir dosya gibi durur ve hiçbir islevi olmaz. Iphone da kasilma, kapanma gibi degisik türde hatalar, bozukluklar meydana gelmez. Ama Samsung ve türevlerinde bu tür sorunlar yasanabilir. Girdiginiz sitelerden her yerden virüs kapabilirsiniz. Yani diyecegim apple'in sistemi bambaskadir, birde samsung gibi islemci ve ram koyarsa zaten kimse yanina yaklasamaz ki, 5s de A7 ve M7 adinda iki tane chip yarattilar. 5s kadar hizli ve güveniliri bulunmazz''

diye biri S4'den içiri yorum yapmış . Bu apple almama daha çok yitiyor :D

Lumia bana karışık geliyo fazla hoşuma gitmiyo ondan düşünmüyorum ..

Lütfen karar vermeme yardımcı olun sadece burdaki telefonlar değil başka telefonda önerebilirisiniz ..

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İos :oke:

boran9999

boran9999

Üye
Arkadaş ios demiş bende Android diyorum bir başkasıda emin olki WP diyecek bu yolla bir sonuca ulaşamazsın kafan dahada karışacak. Bana göre apple önce 720P denesin sonrada 1080p lere geçsin rakipleri 4K lardan bahsediyor çağın oldukca gerisinde kaldı ekran teknolojisi olarak.

MaxipmaN

Üye
4s 2.5yıllık bi cihaz o kadada yok hatta işlemcisi en kral derken de işletim sistemi demek istedin herhalde

Invoke

Invoke

Üye
Android.Bu şekilde de bir sonuca varamazsın.

ozakin70

ozakin70

Üye
Arkadaş ios demiş bende Android diyorum bir başkasıda emin olki WP diyecek bu yolla bir sonuca ulaşamazsın kafan dahada karışacak. Bana göre apple önce 720P denesin sonrada 1080p lere geçsin rakipleri 4K lardan bahsediyor çağın oldukca gerisinde kaldı ekran teknolojisi olarak.
Yav adamin ihtiyaci yok ki ne yapsa satiyor zaten;D
Ne 1080 ni ne 4k sı ekranda boyuna gittigi icin dediklerini zor yaparlar pixel sayilari bi ayri alem ama ios a laf yok

fuko08

fuko08

Üye
4k ekran koysalar nolur sanki? iphone 4 ün piksellerini seçebilirmisin? Hayır. Bende 480 p ekran var 3.7" bu bile net sayılır. Kardeşim bu senin ne istediğine bağlı. Ama şimdi 4s alırsan ios7 de kasıyor. Xperia z alırsan oda jb de kasıyor yani yağ gibi değil. Iphone 5 veya 5s desen şarjı su gibi iniyor. Lumialarda zavallim arayüzü bildiğin oyuncak. Ben iphone 4s 5s 5 s4 ve lumia 925 hatta xperia Z elime aldım. en iyisi s4 gibi geldi bana.

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence IOS al sebebi ise kasmalardan sıkılman

BRKTNL

BRKTNL

Üye
ios. Dertsiz yaşam :D

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Aklıma İphone 4s 16Gb ve S4 16 Gb geliyoda . Bunları kullanıp pişman olan varmı ?

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
S4 için S5'i beklesek 1.200 liraya iner

partyhard

Üye
4s veya 5 alicagina 5s al. 4s alicaksan ios degil 5 veya 5s alicaksan ios

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Ama şöyle bişeyde var S6 felan çıknca samsung s4'ü düşünmez bile aynı s3'e güncelleme gelince çöktüğü gibi

fuko08

fuko08

Üye
S6 mı nediyon kardeş. Al bi telefon kullan 3 sene işte ömür boyu güncelleme gelecek hali yokya

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado ve BRKTNL
Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş hızıyla sağlamlıyla bi telefon arıyom 5830 beni çok yıldırdı :D

OnurErtas

OnurErtas

Üye
iOs iyidir stabildir her şekilde beklentini karşılar. Ama biraz sınırlıdır android bi cihazdan bilgisayardaki çoğu işini görürsün ama iosda biraz sınırlar seni müzik indiremezsin vb. Ama bana kalırsan ios işletim sistemli al hem değer kaybetmez kolay kolay hem pat diye satılır. Ama eger yok android alacagim diyorsanda HTC öneririm ben. Ama android değer kaybediyor s4 bile kaç paraya düştü bu sene al 2 bin liraya seneye zoran sat bin liraya gibi bir şey. Bana kalırsa ios tercih etmelisin.

MaxipmaN

Üye
7.1 ile 4steki kasmalar bayağı azalır zaten şu an bile yeterlidir herhalde ios8i yüklemezsiniz olur biter

Takipçi Satın Al

Üst Alt