Ona gelir zaten bataryadan problemde olmazBen 6s plus kullanıyorum. Batarya sıkıntısı yaşamıyorum. Bu özelliğin gelmesini isterim açıkçası.
- Iphone 6s Plus ile gönderildi.

İphone 7 de herhangi bir büyük gelişme olmayacak sanırım asıl gelişmeler için 2017 ye kadar beklemek gerek oled ekran ve birkaç yenilik 2017 de gelecek iphone 7 pek fark barındırmayacak gibi gözüküyor.arkadaşlar S7 Edge ile iPhone 7 yi bekleme arasında kaldım,şu anda yeni konu açmaya gerek duymadığım için bu şekilde soruyorum,sizin bu konuda düşünceleriniz neler ?
arkadaşlar S7 Edge ile iPhone 7 yi bekleme arasında kaldım,şu anda yeni konu açmaya gerek duymadığım için bu şekilde soruyorum,sizin bu konuda düşünceleriniz neler ?

Cihazlardan önce kullanacagınız sistemi seçmelisiniz bence sistemi seçerseniz cihaz otomatik olarak çıkacak![]()
İşte her ne kadar sistemleri takip etsekde kullanıcı olmadığımızdan tam olarak artıları ve eksileri göremiyoruz,siz burada artıları ve eksileri yazarsanız fikir sahibi oluruz
İos 10 public bana gelmedi neden acaba bir fikri olan varmı babacanlarım
5s telefon babacanlarım
Babacan abi profili silip yeniden yükle istersen. Bende geliştirici sürümü var. Yani çoğu internet sitesinde beta geliştirici profili var istersen onu indir kur Babacan abi
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Eyvallah canım babacanım bir deneyeyim olumlu yada olumsuz dönüş yaparım babacanım
Bu kilit yeri hiç hoşuma gitmedi ios 10 da
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Başta ben de beğenmiştim ancak şimdi düşünüyorum da kilit ekranları daha çok sade olmalı tonla çerçöp olunca güzel olmuyor bu yüzden androidde widget özelliğini kaldırdılar kilit ekranında bence insanlar zaten bakacaksa açıp bakıyor kilit açmadan bakıp kapatmaklan uğraşmıyorlar.Hocam ilte Apple'ın eskitme politikası sonucu bir sürü kullanıcı da aynı durumda. Sırf 6s hızlı okuyor diye yapıldı ki bence parmak izi okuna hızını ayarlayıp da aynı ekranda tutsalar daha kullanışlı olurdu. O widget denilen saçma ekranı vermeleri bir de üstüne yenilik olarak sunmaları çok gereksiz oldu. Kimse çoğunlukla kullanmıyor bile zaten.
Başta ben de beğenmiştim ancak şimdi düşünüyorum da kilit ekranları daha çok sade olmalı tonla çerçöp olunca güzel olmuyor bu yüzden androidde widget özelliğini kaldırdılar kilit ekranında bence insanlar zaten bakacaksa açıp bakıyor kilit açmadan bakıp kapatmaklan uğraşmıyorlar.
Sent from mTalk using lumia950
Eğer kimse beğenmezse ileriki yapılarda düzeltirler merak etme apple ilk kez satışlarda gerileme yaşadı istediğini yapmaya devam etmesi onun için iyi olmazHocam iOS 9 da bile hemen hemen kimse o bildirim barındaki widget ekranını kullanmıyor. Bir de üstüne acemice yapılan bir ekranı koyup da son modele göre düzenleme yapınca daha da rahatsız edici oluyor durum. Dediğiniz gibi android bunu fark edip kaldırma işlemini yaptı ama iOS artık yenilik niyetine verdiği şeyler iyice bayatlamaya başladı.