Haber iOS Beta Sürümleri

Sponsorlu Bağlantılar

seco_can_can

seco_can_can

Üye
hocam 5s de acayip şarj yiyor 2 gün kullandım şarjlı kılıfım olmasına rağmen günü zor bitiriyordu akşam 9.3 e dönmek zorunda kaldım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende kurdum şuan ne yazdığımı göremedien yazıyorum Klavyede enteresan bir gariplik var Onun dışında stabil sürümü çok güzel olacak gibi geliyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Beta 1 için telefonu sıfırlarsak bir çok sorunun giderildiği söyleniyormuş. İki türlüde deneyen var mı? Ben 3 uygulamayı arka planda açınca 4.sünde ne olursa olsun yarı rest tarzı atıyor. Beta tabi bunların olması normal şaşırmadım. Public beta'ya az kaldı bakalım o nasıl olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Beta 1 için telefonu sıfırlarsak bir çok sorunun giderildiği söyleniyormuş. İki türlüde deneyen var mı? Ben 3 uygulamayı arka planda açınca 4.sünde ne olursa olsun yarı rest tarzı atıyor. Beta tabi bunların olması normal şaşırmadım. Public beta'ya az kaldı bakalım o nasıl olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben sıfırladım ama fark göremedim hocam

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Beta 2 yayınlandı arkadaşlar .

sLeepLe

sLeepLe

Üye
dün gece yükledim bazı kasıntıları var diye sabah 9.3.2 e geri döndüm yeni beta mı çıktı şimdi :D

0343434

0343434

Üye
İlk betanın bazı noktalarda çok problemli olması nedeniyle tekrar 9.3.2'yr geçmiştim. Ancak beta 2 1'den kat kat daha iyi bir sürüm olmuş.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: İp5furkan
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
İlk betanın bazı noktalarda çok problemli olması nedeniyle tekrar 9.3.2'yr geçmiştim. Ancak beta 2 1'den kat kat daha iyi bir sürüm olmuş.

Uygulamadan atma durumu var mı hocam. Mesela tapatalk. Safari'den bile atıyor. Ve mesela foruma safari ile girip konuya cevap yazarken en aşağı iniyor. Bunlara bir göz atar mısın hocam

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
İp5furkan

İp5furkan

Üye
Valla şuan yazıyorum hocam safariden. Aşağı atmıyor. Uygulamadan atmıyor. Kat be kat daha iyi olmuş. Giderek ümitleniyorum.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Valla şuan yazıyorum hocam safariden. Aşağı atmıyor. Uygulamadan atmıyor. Kat be kat daha iyi olmuş. Giderek ümitleniyorum.
İnşallah daha da iyi olur. Acaba halka açık beta ne zaman verilecek

0343434

0343434

Üye
Sizde haber uygulamalarında detayların yüklenmeme sıkıntısı var mı iOS 10'da? Haberin içine giriliyor ama sadece başlık ve reklam gözüküyor

0343434

0343434

Üye
iOS 10 Public Betası bugün gün içinde bir saatte yayınlanacakmış arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: . . . EmreG . . .
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
iOS 10 Public Betası bugün gün içinde bir saatte yayınlanacakmış arkadaşlar.

Şu an indirilebilir durumda hocam ;)

• Beğen
Tepkiler: 0343434
İp5furkan

İp5furkan

Üye
Beta 2 efsane. 1 E göre felaket derece de iyi. Bozmadan final gelirse yaşadık

sLeepLe

sLeepLe

Üye
vay arkadaş ben 9.3.2 e döndüm beta 2 çok iyi diyolar ama kendimi tutucam adam akıllı normal sürümü çıksın öyle yüklerim :D

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Sittinsene 9.3.2 veya 9.x.x sürümlerine dönmem. iOS 9 da olmayan stabilize var iOS 10 da. iOS 10un şuan ki tek bugu Wp den çift tık yapıp çıkarkenki donması. Oda 2-3 sn. Sonra düzeliyor. Yani benim gördüğüm en büyük bug bu :)

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Beyler şu an public betadan yazıyorum. Daha yeni yükledim. Deneyimlerimi aktaracağım ;)

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Pil konusunda iyi gibi. Full şarj ettim ve kullanım 34 dakika, beklemede 48 dakika ve hâlâ %100. Ama bu yorumu yazarken en aşağı inmiyor. Yazıyı silerken iniyor sadece. Yanlış yazdım ve silmek istedim. En aşağı atıyor. Onun dışında bir sıkıntı yok gibi şu an
Aşağı atma olayını sadece bu sitede yapıyor. Onu da belirteyim ;)
Edit: atma olayını sadece bu sitede değil, tüm sitelerde yapıyor. Ve sadece silme tuşunda değil klavyedeki bazı özel karakterlerde de yapıyor. Mesela iki nokta üst üste koyduğumda aşağı attı

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Pil konusunda iyi gibi. fu ll şarj ettim ve kullanım 34 dakika, beklemede 48 dakika ve hâlâ %100. Ama bu yorumu yazarken en aşağı inmiyor. Yazıyı silerken iniyor sadece. Yanlış yazdım ve silmek istedim. En aşağı atıyor. Onun dışında bir sıkıntı yok gibi şu an
Aşağı atma olayını sadece bu sitede yapıyor. Onu da belirteyim ;)
Edit: atma olayını sadece bu sitede değil, tüm sitelerde yapıyor. Ve sadece silme tuşunda değil klavyedeki bazı özel karakterlerde de yapıyor. Mesela iki nokta üst üste koyduğumda aşağı attı

Peki stabilite?

Takipçi Satın Al

Üst Alt