Android 10 Q Beta Sürümü Nasıl Yüklenir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Android 10 Q Beta Sürümü Nasıl Yüklenir ?
Google tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurulan ve geliştirici beta sürümleri ile 13 farklı markanın 21 farklı modeli için dağıtılan Android Q beta güncellemesi şimdiden birçok kullanıcının dikkatini çekiyor. Eğer sizde Google tarafından açıklanan 21 akıllı telefon modelinden herhangi bir tanesini kullanıyorsanız Android Q beta sürümünü cihazınıza indirerek erkenden deneyebilirsiniz.

Bunun bir beta sürümü olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu sebeple yayınlanan Android Q beta güncellemesinin günlük kullanıma uygun olmadığını söylememiz gerekiyor. Eğer yinede en güncel sürümü denemek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip ederek cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle tıklayarak Google tarafından açılan Android 10 beta sayfasına mevcut Google hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonrasında size gösterilen adımları takip ederek basit bir şekilde beta programına kayıt olabilir ve güncellemenin OTA üzerinden cihazınıza gelmesini bekleyebilirsiniz. Güncelleme yaklaşık 24 saatlik bir süre içerisinde cihazınıza gönderilecektir.

Eğer Google üretimi cihazlar haricinde bir cihaz kullanıyorsanız tıklayarak gerekli sayfaya girebilir ve cihazınıza uygun Get The Beta yazısına tıklayarak adımları takip edebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: bveo1990, Tek Bilgin, TheNightMare. ve 1 kişi daha


Üst Alt