Haber iOS Beta Sürümleri

Sponsorlu Bağlantılar

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
iOS 9daki gibi kasılmalar, takılmalar yok. Bazen uygulamalara girerken biraz bekletiyor. Neden olduğunu anlamadım. Ama gayet akıcı. Titremeler yok yani.

0343434

0343434

Üye
Biraz geç bir dönüş olacak ama bende ilk çıktığından beri beta 2'yi kullanıyorum. Benimde kendi çapımda yakaladığım bazı problemler oldu. Mesela hani titreme falan yok diyoruz ama bu seferde fazladan bekletme yapıyor animasyonu yüklemek için. Ya da arama gelirken bir uygulamada iseniz ilk ses sonra ekran geliyor. Uygulama uyumluluğu doğal olarak eksik. Veya özellikle uygulama içinden cihazı uykuya alınca bu seferde kilit ekranı donma yapıyor. Müzik uygulaması kilit ekranındahala sıkıntılı. Yine söylediğim raise to wake up gelmemiş. Tek beğendiğim nokta batarya. Eğer bu seviyeyi bozmadan hız/stabilite oranı yakalanırsa bence bu sürüm ilk açılışıyla bile iOS 9'u geçer. Ama şu anlık beta olması haliyle ben tekrardan iOS 9'a geri dönüş yapacağım gibi duruyor.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

0343434

0343434

Üye
Pil konusunda iyi gibi. fu ll şarj ettim ve kullanım 34 dakika, beklemede 48 dakika ve hâlâ %100. Ama bu yorumu yazarken en aşağı inmiyor. Yazıyı silerken iniyor sadece. Yanlış yazdım ve silmek istedim. En aşağı atıyor. Onun dışında bir sıkıntı yok gibi şu an
Aşağı atma olayını sadece bu sitede yapıyor. Onu da belirteyim ;)
Edit: atma olayını sadece bu sitede değil, tüm sitelerde yapıyor. Ve sadece silme tuşunda değil klavyedeki bazı özel karakterlerde de yapıyor. Mesela iki nokta üst üste koyduğumda aşağı attı

Hocam sizin şu dediğiniz sıkıntı Web üzerinden mi yoksa uygulamadan mı? iOS 9'a geçmeden bakmak istiyorum.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Hocam sizin şu dediğiniz sıkıntı Web üzerinden mi yoksa uygulamadan mı? iOS 9'a geçmeden bakmak istiyorum.

Safari üzerinden hocam.

0343434

0343434

Üye
Safari üzerinden hocam.

Şimdi denedim ve sonuç dediğiniz gibi. Ama başka sitelerde böyle bir sıkıntı yaşamadım. Sanırsam site uyumluluğu ile alakalı bir durum oluşmuş ortada.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Şimdi denedim ve sonuç dediğiniz gibi. Ama başka sitelerde böyle bir sıkıntı yaşamadım. Sanırsam site uyumluluğu ile alakalı bir durum oluşmuş ortada.

Olabilitesi yüksek hocam. Bazen bildirim çubuğundaki bildiriye dokununca uygulama pat diye geliyor önüme

0343434

0343434

Üye
Olabilitesi yüksek hocam. Bazen bildirim çubuğundaki bildiriye dokununca uygulama pat diye geliyor önüme

Aynısı dediğiniz gibi bana da oldu. Şimdi 9.3.2'ye geri döndüm ve ne olursa olsun titreme de olsa daha fazla hız farkı belli oluyor.

• Beğen
Tepkiler: İp5furkan
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Final sürümünde bayağı iyileşeceğine inanıyorum ben. Hayırlısı bakalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

0343434

0343434

Üye
Final sürümünde bayağı iyileşeceğine inanıyorum ben. Hayırlısı bakalım

İnşallah hocam. En azından stabilite ve hatalar açısından bir iOS 9 kadar kötü olamayacak gibi duruyor.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
uygulamalar daha uyumlu olmadığı için sürüm onda sıkıntı yaşıyorduk açarken bekletmesi vs gibi problemler ondandır. o elimize aldığımızda da ekranın uyanmasını ben 6s de gördüm belki 6sten önceki telefonlarda olmuyordur

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Eline alınca uyanmasın 6s altındaki sürümlerde olmuyor arkadaşlar. Boşuna beklemeyin onu

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Eline alınca uyanmasın 6s altındaki sürümlerde olmuyor arkadaşlar. Boşuna beklemeyin onu

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Ve şunu söyleyeyim, tapatalk atardı. Public beta da hiç atmadı diyebilirim.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Valla ben 9 a dönmeyi düşünmüyorum arkadaşlar. 9 daki titremeleri gözümün önüne getirdikçe iOS 10 daha cazip geliyor :). Ayriyeten o elinize aldığınızda uyanması saçma bi özellik bence. Pekte gerekli değil diye düşünüyorum

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Valla ben 9 a dönmeyi düşünmüyorum arkadaşlar. 9 daki titremeleri gözümün önüne getirdikçe iOS 10 daha cazip geliyor :). Ayriyeten o elinize aldığınızda uyanması saçma bi özellik bence. Pekte gerekli değil diye düşünüyorum

Nasıl begenmediniz ele alınca uyanma özelligini şaşırdım diger sistemler çift tıkla uyandırma koyuyor adamlar tıklamaya gerek kalmadan uyandırma yapmış şahsen benim çok begendigim özelliklerden birisi

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Nasıl begenmediniz ele alınca uyanma özelligini şaşırdım diger sistemler çift tıkla uyandırma koyuyor adamlar tıklamaya gerek kalmadan uyandırma yapmış şahsen benim çok begendigim özelliklerden birisi

Esas kullanıcı dışında birisi eline aldığı zaman da uyanacak. Nerde esprisi ?

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Onu bunu bilmem de , ben 9.3.2'ye geri döndüm beyler.

0343434

0343434

Üye
Onu bunu bilmem de , ben 9.3.2'ye geri döndüm beyler.

En iyisini yapmışsın. Bende döndüm ve ne olursa olsun finalin ayrı bir stabilliği oluyor.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Valla eline alınca uyanma özelliği arkadaşında dediği gibi başka biri alınca da uyanacak he başka biri eline alınca orta veya üst tuşa alınca da uyandırabilir ama sürekli ele alınca uyanması eldeyken sürekli uyanıp duracak ve bu özellik sensör kullanacak şarj yer 5sime gerek duymuyorum ben zaten bataryası minik :D

• Beğen
Tepkiler: İp5furkan
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Valla eline alınca uyanma özelliği arkadaşında dediği gibi başka biri alınca da uyanacak he başka biri eline alınca orta veya üst tuşa alınca da uyandırabilir ama sürekli ele alınca uyanması eldeyken sürekli uyanıp duracak ve bu özellik sensör kullanacak şarj yer 5sime gerek duymuyorum ben zaten bataryası minik :D

Ben 6s plus kullanıyorum. Batarya sıkıntısı yaşamıyorum. Bu özelliğin gelmesini isterim açıkçası.

- Iphone 6s Plus ile gönderildi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt