Ben sıfırladım ama fark göremedim hocamBeta 1 için telefonu sıfırlarsak bir çok sorunun giderildiği söyleniyormuş. İki türlüde deneyen var mı? Ben 3 uygulamayı arka planda açınca 4.sünde ne olursa olsun yarı rest tarzı atıyor. Beta tabi bunların olması normal şaşırmadım. Public beta'ya az kaldı bakalım o nasıl olacak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uygulamadan atma durumu var mı hocam. Mesela tapatalk. Safari'den bile atıyor. Ve mesela foruma safari ile girip konuya cevap yazarken en aşağı iniyor. Bunlara bir göz atar mısın hocamİlk betanın bazı noktalarda çok problemli olması nedeniyle tekrar 9.3.2'yr geçmiştim. Ancak beta 2 1'den kat kat daha iyi bir sürüm olmuş.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
İnşallah daha da iyi olur. Acaba halka açık beta ne zaman verilecekValla şuan yazıyorum hocam safariden. Aşağı atmıyor. Uygulamadan atmıyor. Kat be kat daha iyi olmuş. Giderek ümitleniyorum.
Şu an indirilebilir durumda hocamiOS 10 Public Betası bugün gün içinde bir saatte yayınlanacakmış arkadaşlar.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.

Beyler şu an public betadan yazıyorum. Daha yeni yükledim. Deneyimlerimi aktaracağım![]()

Pil konusunda iyi gibi. fu ll şarj ettim ve kullanım 34 dakika, beklemede 48 dakika ve hâlâ %100. Ama bu yorumu yazarken en aşağı inmiyor. Yazıyı silerken iniyor sadece. Yanlış yazdım ve silmek istedim. En aşağı atıyor. Onun dışında bir sıkıntı yok gibi şu an
Aşağı atma olayını sadece bu sitede yapıyor. Onu da belirteyim
Edit: atma olayını sadece bu sitede değil, tüm sitelerde yapıyor. Ve sadece silme tuşunda değil klavyedeki bazı özel karakterlerde de yapıyor. Mesela iki nokta üst üste koyduğumda aşağı attı