Haber iOS 8.2 Beta Geliştiriciler İçin Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iOS 8.2 Beta Geliştiriciler İçin Yayınlandı
Apple iOS sistemi geliştirmeleri hız kesmeden devam ediyor.

Apple iOS 8 güncellemeleri devam ederken öte yandan beta sürüm çalışmaları aynı hızda ilerliyor.

iOS 8.1.1 güncellemesinin dağıtılmasının üzerinden henüz 24 saat geçmemişken beta sürüm haberleri gelmeye başladı. iOS 8 sürümü ile başlayan serüvenin gittikçe daha da stabil bir hal alması ve kullanıcılar açısından olumlu bir adım olarak görülüyor. iOS 8.1.1 güncellemesinin ilk etapta yine hatalar olduğu belirtilse de bu hataların minimum seviyede olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Genel itibariyle iOS 8 kullanımının giderek arttığı haberini daha önce sizler paylaşmıştık. Bu konuda ki kararlılığını sürdüren Apple, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirtmişti. Son olarak duyurulan iOS 8.2 Beta ise geliştiricilere sunulmaya başlandı. 12D436 inşa numarası ile dağıtımına başlanan beta sürümün de geliştiricileri Xcode 6.2 yeni sürümü ve SDK araçları bekliyor. Sanırız Apple çok kısa bir süre içinde iOS 8.2 kararlı sürümü de duyuracak gibi.

• Beğen
Tepkiler: fantasticomer, BLasTeaR, sLeepLe ve 1 kişi daha

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bence 8.2 son sürüm olur ios8 için kararlı ve güzel bir sürüm yaparlar :) haber için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Sanmam 8.2 sonrası son iki Güncelleme daha alır gibi geliyor ;)
Engin bilgileriniz doğru olabilir ben iOS 7den yola çıktım :D versin güncelleme ya ben mutlu oluyorum Güncelleme aldıkça :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bu Apple da, her sene yeni telefon çıkarılmış gibi ayda bir Os için güncelleme veriyor, ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim :ehe

sLeepLe

sLeepLe

Üye
kullanımı güzelleştirmek kullanıcılara daha iyi daha güzel bir sürüm vermeye uğraşıyo bence güzel yapıyo çalışıyo adamlar :D

NEXUS

NEXUS

Üye
8.4 ile ios 8 i tam anlamıyla stabil yaparlar sanırım :) , ios 7 öle olmuştu.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
ios 7.4 yoktu ki 7.1.2 vardı yanlış mı hatırlıyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
NEXUS

NEXUS

Üye
:zzz: ios 7.4 yazdım mı ben :hmmm , son sürümle düzeltilir manasında dedim son sürümü 7.1.2 de stabildi çünkü :)

foreverthe

foreverthe

Üye
2 haftada bir güncelleme geliyor :ehe

• Beğen
alical33

alical33

Üye
Gelsin gelsin fazla Güncelleme göz çıkarmaz :) 8.1.1 de bi sorun yaşamadım şimdiye kadar ama şu aramayı cevapladıktan sonra zil sesinin çalması düzelmedi hala bunda bari düzelir inşallah

sLeepLe

sLeepLe

Üye
aynen o sorun var hala onun yüzünden bazen rezil oluyorum açıp kulağıma koyup alo diyorum bi daha ses veriyo öyle kesiliyo zil sesi ve karşıyada hemen gitmiyo o yüzden ses :D

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
kullanımı güzelleştirmek kullanıcılara daha iyi daha güzel bir sürüm vermeye uğraşıyo bence güzel yapıyo çalışıyo adamlar :D

"Adamlar yiyor ama çalışıyor abi." :D
-------------------------------------------------------------------
La binbaşı oldum ya la :D :worshippy::10numara::polis::bud::smdance:

• Beğen
bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
8.2 otaya tahminen ne zaman gelir arkadaşlar ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Aynen bende anlamadım bende mesela şu ana kadar sorun yok

bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
ios 8.1 deyim mutluyum ;)

fantasticomer

fantasticomer

Üye
8.1.1 rezalet imzalarda kapalı, ne geri dönüş yapabiliyoruz nede jailbreak apple fena bir versiyon çaktı vallahi :)
ahh iOS 6 ahhh