Haber iOS 11.3 beta 1 yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iOS 11.3 beta 1 yayınlandı!
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Apple iOS 11’in üçüncü büyük güncellemesi olan iOS 11.3’ün ilk betasınıyayınladı. Güncelleme önemli yenilikler içeriyor.


iOS 11.3 beta 1 yayınlandı!
Apple, iPhone, iPad ve iPod Touch için ilkbaharda yayınlayacağı iOS 11.3’ü test etmeye başladı. Şirket bugün güncelleme ile gelecek duyurmuştu.

Apple, daha önce söz verdiği iPhone için pil sağlığını gösteren bölümü, CPU hızını yavaşlatma özelliğini devre dışı bırakma ve güç yönetimi özelliklerini ayarlama gibi bir dizi önemli yeniliği bu güncelleme ile kullanıma sunacak. Şirket güncellemeyi heyecan verici olarak nitelendiriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

iOS 11.3 ile birlikte kullanıcılar bataryalarının sağlık durumunu ayarlardaki pil bölümünden görebilecekler. Ayrıca iOS 10.2.1’den bu yana iPhone’ları yavaşlatan tartışmalı güç yönetimi özelliğini devre dışı bırakabilecekler. Güç yönetim özelliği, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7ve iPhone 7 Plus için kullanılabilir olacak.

Arttırılmış gerçeklik uygulamaları için iOS 11.3’de ARKit 1.5 bulunmakta. Bu, geliştiricilere kapsamlı AR deneyimlerini oluşturmak için daha fazla olanak sağlayacak. ARKit 1.5, yuvarlak tabloları ve dikey yüzeyleri tanımlayabilecek. Ayrıca, gerçek dünyadaki işaretleri ve posterleri algılayabilecek. iPhone ekranı üzerindeki 3D artırılmış gerçeklik deneyimleriyle kusursuz bir şekilde örtüşecek.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Güncelleme iPhone X için ayı, ejderha, kafatası ve arslandan oluşan Animoji karakter seti sunuyor .Böylece iPhone X’da toplam 16 Animoji karakteri kullanılabilir olacak.


Business Chat de güncellemenin bir başka özelliği. ilk olarak WWDC’de duyurulan bu özellik sayesinde kullanıcılar işletmeler ile iMessage üzerindeniletişime geçebilecekler. Apple bu özelliği Discover, Hilton, Lowe ve Wells Fargo ile test edeceğini açıkladı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Apple ayrıca hastane ve kliniklerdeki sağlık kayıtlarını entegre ederek sağlık uygulamasına önemli bir yenilik getirmiş olacak. Kullanıcılar tıbbi verilerini bir ekranda görebilecekler. Laboratuvar sonuçları, ilaçlar ve daha fazlası için bildirim alabilecekler. Apple tüm verilerin şifrelendiğini ve kullanıcının izni dışında paylaşılmayacağını garanti ediyor.


Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

iOS 11.3 bu özelliklerin dışında Apple Music, Apple News ve HomeKit için bazı yenilikler getiriyor. Beta sürüm şu an için sadece geliştiriciler için yayınlandı. Geliştiriciler güncellemeyi Apple Geliştirici Merkezi ya da iOS cihazlarına yükleyecekleri geliştirici profili aracılığı ile alabilirler.


 

Ekli dosyalar



Üst Alt