iOS 11.2.5 beta 5 yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iOS 11.2.5 beta 5 yayınlandı!
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Apple, iOS 11.2.2 güncellemesinin ardından geliştirme sürecindeki iOS 11.2.5’nin beşinci beta sürümünü yayınladı. iOS 11.2.5 beta 5 hem geliştiriciler için hem de halka açık olarak yayınlandı.

iOS 11.2.5 beta 5 yayınlandı!
Apple’ın normal şartlar altında 1 haftalık periyotlarla yayınladığı beta güncellemeleri, bu defa dördüncü beta sürümden 2 gün sonra geldi.

Beşinci betanın yayınlanması ile birlikte final sürüme daha da yaklaşılan iOS 11.2.5, beta 4’de de gördüğümüz gibi Siri’nin mevcut haberler hakkında yapılan sorgulamada günlük haber podcastlerini oynatmasına izin veren yeni bir özellik sunuyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Hata ve güvenlik güncellemelerine odaklanıldığı düşünülen yeni beta ile birlikte AirPlay 2‘nin de sinyalleri veriliyor. Detayları henüz belli olmayan yeni beta sürümüyle birlikte iOS 11.2.5 final sürümünde HomePodhoparlörü ile kullanılmak üzere geliştirilen yeni özellikler geleceği netleşti diyebiliriz.

Kayıtlı geliştiriciler Apple Geliştirici Merkezi’nden uygun yapılandırma profilini yükledikten sonra iOS 11.2.5 beta 5’i cihazları üzerinden yükleyebilirler. Apple’ın beta test programına kayıtlı kullanıcılar da yapılandırma profili yükleyerek bu güncellemeyi cihazları üzerinden alabilirler.
 

Ekli dosyalar

maxirabit

maxirabit

Üye
Geldiğinde güncellerim artık telefonu
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt