İstek İos 7.1'den 7.0.6'ya dönüş

Sponsorlu Bağlantılar

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
İos 7.1'den 7.0.6'ya dönüş
Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta belirttiğim işlem mümkün müdür? Eğer mümkün ise nasıl yapılır? İos 7.1'de şarj daha hızlı bitiyor.

0MG90

0MG90

Üye
Bence daha iyi ama geri dönmek istiyorsan geri yükleme yap iTunes ile

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Bence daha iyi ama geri dönmek istiyorsan geri yükleme yap iTunes ile
Hocam cevabınız için teşekkürler. Telefonu recovery mod'a alıp, bilgisayara bağlayıp, itunes açıp shift'e mi basılı tutucam?

0MG90

0MG90

Üye
Hocam cevabınız için teşekkürler. Telefonu recovery mod'a alıp, bilgisayara bağlayıp, itunes açıp shift'e mi basılı tutucam?
Eğer ipsw dosyası atacaksan shifte basacaksın eğer telefondan yedeği aldıysan yedeği geri yükle

Never Back Down

Never Back Down

Üye
7.1 daha iyi şarj süresi verdi bana

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Eğer ipsw dosyası atacaksan shifte basacaksın eğer telefondan yedeği aldıysan yedeği geri yükle
Mesela en son dün akşam yedek alındı. Eşitleme yaptı daha doğrusu. Geri yükle desem 7.0.6'ya mı dönecek?

0MG90

0MG90

Üye
Mesela en son dün akşam yedek alındı. Eşitleme yaptı daha doğrusu. Geri yükle desem 7.0.6'ya mı dönecek?
Sanırım ben daha önce yedek alıp dönmüştüm jailbreak için ama sürüm aynıydı güncelleme yoktu o zaman

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

MaxipmaN

Üye
anlaşılan 5s iyileşmiş 4sler batmış taktik olabilir 4sten yüksek modele geçsinler diye

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
4s'te performans açısından artış var. Batarya ömründe azıcık gerileme var gibi.

0MG90

0MG90

Üye
Bu güncellemede sorun yok her cihazda artış var sorun yaşayanların telefonu sorunludur garanti şart

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu sabah 6'da çektim prizden. Saat şu an 19.00. 13 saatte %42'ye düşmüş. Ama 4,5 saat kullanım var. Baya kurcalamışım. Bir gün daha test etsem mi?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
1 hafta test et bana kalırsa :oke:

0MG90

0MG90

Üye
Şarj sorunu olsaydı yazardı herkes yorumlarda hiç görmedim diğer forumlarda

Üst Alt