iOS 11.1.2 Jailbreak'in indirilmesi için geri sayım başladı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iOS 11.1.2 Jailbreak'in indirilmesi için geri sayım başladı
CoolStar'ın uğraşları sonrasında Cydia'nın Jailbreak aracına entegre edildiği Electra RC1 isimli Jailbreak sürümü, iOS 11.1.2'ye merhaba demeye hazırlanıyor.

iOS işletim sistemli kullanıcılar için Jailbreak işleminin tartışmasız bir şekilde gerçekleştirilen tüm güncellemeler ve yayınlanan yeni özelliklere rağmen vazgeçilmez olduğunu söyleyebiliriz. Özellikler iOS 11işletim sistemiyle birlike Jailbreak işlemi tozlu raflara kalkmış gibi durulsa da, geliştiriciler çeşitli çalışmalara devam ediyor.

CoolStar tarafından Cydia'ya entegre edilmesi başarılan iOS 11.1.2 Jailbreak arcına ait veriler kısa süre sonra yayınlanacakken, Cydia ve Mobile Subsrate uyumsuzluğu nedeniyle daha önce yayınlanan Jailbreak dosyalarında olduğu gibi anlamsız kalmayacak. Halka açık olarak yayınlanacak olan Jailbreak uygulaması, tweaklerin iOS 11 ile uyumlu hale getirmiş durumda.

Geliştiriciler tarafından test edilen Electra RC1 için artık tamamıyla son dönemece gelinirken, CoolStartarafından Jailbreak'in aracının yayınlanmasından önce kontrol listesinin GitHub'a eklendiğini ve her an bu aracın yayınlanabileceğini belirtelim.

Yayınlanan ilk iOS 11 işletim sistemi sürümünden iOS 11.1.2'ye kadar olan tüm sürümleri destekleyecek olan Jailbreak aracının kısa süre içerisinde oldukça önemli indirme rakamına erişeceği düşünülüyor.

Ayrıca Coolsatar gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte Jailbreak alanını genişletmeye çalıştıklarının altını çizerken, iOS 11.3 işletim sistemi sürümü ile iOS 11.2.xiçin çalışmaların devam ettiğini belirtiyor. Bu dosyanın yayınlanmasıyla birlikte, diğer işletim sistemi için yayınlanacak olan dosyaların daha hızlı bir şekilde yayınlacağı düşünülüyor.
 


Üst Alt