Hocam cevabınız için teşekkürler. Telefonu recovery mod'a alıp, bilgisayara bağlayıp, itunes açıp shift'e mi basılı tutucam?Bence daha iyi ama geri dönmek istiyorsan geri yükleme yap iTunes ile
Eğer ipsw dosyası atacaksan shifte basacaksın eğer telefondan yedeği aldıysan yedeği geri yükleHocam cevabınız için teşekkürler. Telefonu recovery mod'a alıp, bilgisayara bağlayıp, itunes açıp shift'e mi basılı tutucam?
Mesela en son dün akşam yedek alındı. Eşitleme yaptı daha doğrusu. Geri yükle desem 7.0.6'ya mı dönecek?Eğer ipsw dosyası atacaksan shifte basacaksın eğer telefondan yedeği aldıysan yedeği geri yükle
Sanırım ben daha önce yedek alıp dönmüştüm jailbreak için ama sürüm aynıydı güncelleme yoktu o zamanMesela en son dün akşam yedek alındı. Eşitleme yaptı daha doğrusu. Geri yükle desem 7.0.6'ya mı dönecek?
Bende şarj süresi uzadıMerhaba arkadaşlar,
Başlıkta belirttiğim işlem mümkün müdür? Eğer mümkün ise nasıl yapılır? İos 7.1'de şarj daha hızlı bitiyor.

Bana yüzde değeri daha hızlı azalıyor gibi geldi. Diğer forumlarda da bu yönde bir kanı mevcut.Bende şarj süresi uzadı![]()
Apple dan hiç beklemezdim...anlaşılan 5s iyileşmiş 4sler batmış taktik olabilir 4sten yüksek modele geçsinler diye
3yıl sonra seninki de yavaşlarApple dan hiç beklemezdim...

O kadar kullanmam zaten bunu3yıl sonra seninki de yavaşlar![]()

Haftaya ben de o telefon değil mi Kadir emmi?O kadar kullanmam zaten bunu![]()
Haftaya ben de o telefon değil mi Kadir emmi?

Dönüş yaptın mı 7.0.6 ya?4s'te performans açısından artış var. Batarya ömründe azıcık gerileme var gibi.