iOS 6'da 5 hayalkırıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
iOS bence hala en iyi işletim sistemi ki geliştirme konusunda şuna değinmek istiyorum..Mesela kilolu insanlar daha çabuk ve daha çok kilo verebilirken,zayıf insanlar onlar gibi kilo veremiyorlar...Bu konu da böyle yani iOS gelişeceği kadar gelişmiş zaten çok bir şey beklememek lazım bence..Konuyu sunan arkadaşa da teşekkür ediyorum bilgilendirici bir konu olmuş :) İyi Forumlar..

Matador03

Matador03

Üye
iPhone, iOs denince öncü, yenilikçi, yeni teknolojiler akıllara gelirdi. Ancak iPhone 4s'in Samsung Galaxy SIII ile yarışır duruma gelmesi hatta bazı durumlarda SIII'ün bile gerisinde kalması ve üstelik yeni yazılım güncellemesinin de kendisini kurtaramaması iOs'a ve Steve Jobs'un şirketine yakışmıyor.

Milyarlarla ifade edilen bir teknoloji harikasının artık bir "harika" olmaktan çıkması oldukça üzücü.

SIII'ü 4s ile karşılaştırmak saçma ;) iPhone 5 çıktığında karşılaştırır yorum yaparız ;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465 ve Cihanî Sultan
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
iPhone, iOs denince öncü, yenilikçi, yeni teknolojiler akıllara gelirdi. Ancak iPhone 4s'in Samsung Galaxy SIII ile yarışır duruma gelmesi hatta bazı durumlarda SIII'ün bile gerisinde kalması ve üstelik yeni yazılım güncellemesinin de kendisini kurtaramaması iOs'a ve Steve Jobs'un şirketine yakışmıyor.

Milyarlarla ifade edilen bir teknoloji harikasının artık bir "harika" olmaktan çıkması oldukça üzücü.

Hocam bir yıllık cihaz sonuçta ne bekliyordun asırlarca 1. sırada olmasını mı :ehe Galaxy SIII ile 1 senelik 4S'i değil de 5'i karşılaştırmak daha doğru olacaktır.

MrExpert

MrExpert

Üye
Belliydi böle olcağı...

franzliszt

franzliszt

Üye
haahaha millet ios un çökmesini göçmesini görmek istiyormuş ama patlak haber bu çok saçma yani :D bakın ios un günümüze gelişimi bu siteden okumuştum birisi yazmış ;

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
haahaha millet ios un çökmesini göçmesini görmek istiyormuş ama patlak haber bu çok saçma yani :D bakın ios un günümüze gelişimi bu siteden okumuştum birisi yazmış ;

bi kötülüğünü mü görmüşler :ehe

franzliszt

franzliszt

Üye
şuan ios yazılımcılarına apple yüklü miktaRda para verdi diye biliyorum sırf ios a çıkarsınlar yenilikleri diye bu yeni macbookpro retinanın sonrasında yayınlandı bakıcaz hayalkırıklığımı olacak yoksa yükselişmi olacak geri dönüp aylar sonra buraya yazıcam :) yazılımcıların çoğunluğu ilk olarak ios sonrada androidi tercih ettiklerini söylüyorlar nedenide para kazanma durumları , ayrıca yaılımcılar blackberryden uzaklaştıklarını söylemişler bunlar wwdc deki anketlerin sonuçları.

KayraBey

KayraBey

Üye
Eyvahlar olsun... Bunlarıda mı okuyacaktık :d:

StunnerDead

StunnerDead

Üye
eskiden de rakibi vardı şimdi de ve gelecekte de. Ama eskiden kimse yanına yaklaşamazdı. şimdi rakipleri ıphone teknolojisinde telefon yapabiliyorlar. gelecekte ise Apple tarih olacak.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Sanki şu resim iOS'in geliştiğini ama fazla değişmediğini gösteriyor.:

franzliszt

franzliszt

Üye
Sanki şu resim iOS'in geliştiğini ama fazla değişmediğini gösteriyor.:
ee apple ı bilmeyene bu olay gerçekten böyle gelir örnek mac os ye baksanıza ilk 1983 yayınlanan birde bugünkü macos ye bakım satırlar halen aynı tarz aynı :) ama ne oldu bugün mac os ne kadar güçlü apple bir görseli sevdiği zaman bırakmıyor bu kötümü iyimi bilemicem :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
ee apple ı bilmeyene bu olay gerçekten böyle gelir örnek mac os ye baksanıza ilk 1983 yayınlanan birde bugünkü macos ye bakım satırlar halen aynı tarz aynı :) ama ne oldu bugün mac os ne kadar güçlü apple bir görseli sevdiği zaman bırakmıyor bu kötümü iyimi bilemicem :)

Doğru diyorsun ama bence bu tasarım değiştirmeme olayı pek doğru değil.İnsanlar sıkılabiliyor özellikle benim gibi çabuk sıkılan insanlar :ehe

rapman

rapman

Üye
iOS'da Symbian kaderi goruyorum..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Doğru diyorsun ama bence bu tasarım değiştirmeme olayı pek doğru değil.İnsanlar sıkılabiliyor özellikle benim gibi çabuk sıkılan insanlar :ehe

Tasarım değiştirmek zorunda, her kim olursa olsun. Nokia, Android tarz değiştiriyor, iPhone yerinde sayıyor. İçi istediğin kadar güçlü olsun. Windows XP bile değişti, bu da değişmeliydi.

iPhone 4s hâlâ harika bir cihaz ancak bu gidişle artık harikası için başkalarını örnek almaya onların peşinde koşmaya başlayacak.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Tasarım değiştirmek zorunda, her kim olursa olsun. Nokia, Android tarz değiştiriyor, iPhone yerinde sayıyor. İçi istediğin kadar güçlü olsun. Windows XP bile değişti, bu da değişmeliydi.

iPhone 4s hâlâ harika bir cihaz ancak bu gidişle artık harikası için başkalarını örnek almaya onların peşinde koşmaya başlayacak.

Hocam kullanımı arayüzden daha önemli yani çoğunluk için böyle.Linux tabanlı işletim sistemleri yerine Windows ya da Mac OS kullanmamızın sebebi arayüzleri değil kullanım kolaylıkları.Tabi yanında destekleri de var ama neyse :kıskıs:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt