Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Gene de teknoloji harikası.
- - - Eklendi - - -
Aynı mesajı üst üste 3 kez yollamışsın.![]()
Evet ama rakipleri var. Eskiden rakip olmaya korkuyorlardı

Gene de teknoloji harikası.
- - - Eklendi - - -
Aynı mesajı üst üste 3 kez yollamışsın.![]()

Evet ama rakipleri var. Eskiden rakip olmaya korkuyorlardı![]()
İyi Forumlar..iPhone, iOs denince öncü, yenilikçi, yeni teknolojiler akıllara gelirdi. Ancak iPhone 4s'in Samsung Galaxy SIII ile yarışır duruma gelmesi hatta bazı durumlarda SIII'ün bile gerisinde kalması ve üstelik yeni yazılım güncellemesinin de kendisini kurtaramaması iOs'a ve Steve Jobs'un şirketine yakışmıyor.
Milyarlarla ifade edilen bir teknoloji harikasının artık bir "harika" olmaktan çıkması oldukça üzücü.
iPhone, iOs denince öncü, yenilikçi, yeni teknolojiler akıllara gelirdi. Ancak iPhone 4s'in Samsung Galaxy SIII ile yarışır duruma gelmesi hatta bazı durumlarda SIII'ün bile gerisinde kalması ve üstelik yeni yazılım güncellemesinin de kendisini kurtaramaması iOs'a ve Steve Jobs'un şirketine yakışmıyor.
Milyarlarla ifade edilen bir teknoloji harikasının artık bir "harika" olmaktan çıkması oldukça üzücü.
Galaxy SIII ile 1 senelik 4S'i değil de 5'i karşılaştırmak daha doğru olacaktır.Belliydi böle olcağı...
haahaha millet ios un çökmesini göçmesini görmek istiyormuş ama patlak haber bu çok saçma yanibakın ios un günümüze gelişimi bu siteden okumuştum birisi yazmış ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

yazılımcıların çoğunluğu ilk olarak ios sonrada androidi tercih ettiklerini söylüyorlar nedenide para kazanma durumları , ayrıca yaılımcılar blackberryden uzaklaştıklarını söylemişler bunlar wwdc deki anketlerin sonuçları.+1.Bir türlü dikiş tutturamadılar.![]()
haahaha millet ios un çökmesini göçmesini görmek istiyormuş ama patlak haber bu çok saçma yanibakın ios un günümüze gelişimi bu siteden okumuştum birisi yazmış ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ee apple ı bilmeyene bu olay gerçekten böyle gelir örnek mac os ye baksanıza ilk 1983 yayınlanan birde bugünkü macos ye bakım satırlar halen aynı tarz aynıSanki şu resim iOS'in geliştiğini ama fazla değişmediğini gösteriyor.:
ama ne oldu bugün mac os ne kadar güçlü apple bir görseli sevdiği zaman bırakmıyor bu kötümü iyimi bilemicem 
ee apple ı bilmeyene bu olay gerçekten böyle gelir örnek mac os ye baksanıza ilk 1983 yayınlanan birde bugünkü macos ye bakım satırlar halen aynı tarz aynıama ne oldu bugün mac os ne kadar güçlü apple bir görseli sevdiği zaman bırakmıyor bu kötümü iyimi bilemicem
![]()

Doğru diyorsun ama bence bu tasarım değiştirmeme olayı pek doğru değil.İnsanlar sıkılabiliyor özellikle benim gibi çabuk sıkılan insanlar![]()
aykut gibi symbian ile ios'u bagladın birbirineiOS'da Symbian kaderi goruyorum..

Tasarım değiştirmek zorunda, her kim olursa olsun. Nokia, Android tarz değiştiriyor, iPhone yerinde sayıyor. İçi istediğin kadar güçlü olsun. Windows XP bile değişti, bu da değişmeliydi.
iPhone 4s hâlâ harika bir cihaz ancak bu gidişle artık harikası için başkalarını örnek almaya onların peşinde koşmaya başlayacak.