ios 6 3d maps türkiye

Sponsorlu Bağlantılar

İPhone 5 sizce nasıl ?

  • Mükemmel

    Kullanılan: 1 10.0%
  • eh işte 4s ile aynı

    Kullanılan: 5 50.0%
  • berbat çok gereksiz !

    Kullanılan: 4 40.0%

  • Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Symbianize

Symbianize

Üye
İphonedonun bi videosunda sanirim istanbulun bazi yerleri 3d idi
 

ahmetc503

    Konu Sahibi
:ağlarım: biliyorum
 
symbianbelle

symbianbelle

Üye
önce haritalarda KKTC yi de alsın ırkçılık yapmasın sonra 3d gelecekse gelsin....

- - - Eklendi - - -

 
evroo

evroo

Üye
önce haritalarda KKTC yi de alsın ırkçılık yapmasın sonra 3d gelecekse gelsin....

- - - Eklendi - - -

iranı da başımızdaki bir belanın adını almıyım öyle biyer yok çünki, vatanı olarak görteriyor Aslında bunların malını alıp kullanmayacaksın aynı şeyi google maps de yapmıştı.
 
Umudcan

Umudcan

Üye
Apple bu harita işini Google Maps'i iOS'tan kaldırmadan önce de planlıyordu. ABD'de özel uçaklara yerleştirilmiş kameralar ile şehirlerin haritalarını 3D olarak kayıt altına alıyorlardı. Türkiye'ye 1-1,5 yıla kadar gelebilir. Daha Apple ürünleri bizim ülkemize geç geliyor. Harita da doğal olarak biraz geç gelebilir ama Türkiye'de Apple ürünü kullananların sayısı çok fazlalaştığı için Apple bunu fark etmiş olacak ki; yeni iOS sürümlerinde hem Siri'yi hem de 3D haritayı bizlere sunabilir.
 
zensOkey

zensOkey

Üye
iOS 6 Beta için çıkan son sürüm " GoldMaster " incelememde bahsetmiştim bu konudan.3D Maps sadece U.S.A ' da bazı bölgeler için geçerli.New York gibi.
 
phasan

phasan

Üye
Apple bu harita işini Google Maps'i iOS'tan kaldırmadan önce de planlıyordu. ABD'de özel uçaklara yerleştirilmiş kameralar ile şehirlerin haritalarını 3D olarak kayıt altına alıyorlardı. Türkiye'ye 1-1,5 yıla kadar gelebilir. Daha Apple ürünleri bizim ülkemize geç geliyor. Harita da doğal olarak biraz geç gelebilirim ama Türkiye'de Apple ürünü kullananların sayısı çok fazlalaştığı için Apple bunu fark etmiş olacak ki; yeni iOS sürümlerinde hem Siri'yi hem de 3D haritayı bizlere sunabilir.
Arkadaslar bence Apple sirketi en cok tel datan ulkere daha cok destek veriyor turkiyede az destek olur misal turkiyede 2 milyon kullanicisi varsa bunun 1 milyon kullanicisini biliyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt