belalim1976
Üye
bende de Exploting wiht Limera 1n ekraninda yukleme sona geliyor ve telefon elma isareti cikiyor ve orada kaliyor bir sure sonra telefon aciliyor itunese baglan uyarisi geliyor defalarca tekrarlamama ragmen sonuc alamadim denemeye devam edecegim telefonum 3gs
arkadaşım yüzlerce iphone 4 kullanıcısı yükledi yanlış yüklemişsindir tamam sorunlar var ama kurarken sorunlar var yönergeleri tam takip et öyle yükleKONUYU ACAN ARKADAŞTAN RİCAM; İPHONE4 İÇİN BU YÖNTEMİN SAĞLIKLI OLMADIĞI,HATTA HİÇ OLMADIĞI,OLSA BİLE TELEFONDA SORUNLAR YARATTIĞINI KONU BAŞLIĞINA EKLENMESİNİ İSTİYORUM.. İPHONE4 İÇİN "Cydia paketleri IOS 4.2.1 için henüz güncellenmemiş " OLDUĞUNDAN,CYDİA YÜKLENSE BİLE BİR İŞE YARAMIYOR. SAFARİ BOZULUYOR.KNDİ KENDİNE KAPANYOR.. İPHONE4 OLAN ARKADAŞLAR,DAHA FAZLA UĞRAŞIP,TELEFONLARINI YORMASINLAR..İPHONE4 İÇİN GELİŞTİRME PAKETLERİ İÇİN ÇALIŞILDIĞINI ÖĞRENDİM.AZ DAHA SABREDİP BEKLEMELİYİZ..SAYGILAR..
redsnow hata veriyo telefon ekranın da downloading jailbreak data çıktıktan snra .. :/
dostum saniye yerine kadar hersey tamam ama acma kapama ve home tusu hangisi bilemedigimden hata aliyorum resimle gosterirmisin
yurt dışı modellere 4.2.1 yüklemeyin kilitlenir unlock çıkamadı
KONUYU ACAN ARKADAŞTAN RİCAM; İPHONE4 İÇİN BU YÖNTEMİN SAĞLIKLI OLMADIĞI,HATTA HİÇ OLMADIĞI,OLSA BİLE TELEFONDA SORUNLAR YARATTIĞINI KONU BAŞLIĞINA EKLENMESİNİ İSTİYORUM.. İPHONE4 İÇİN "Cydia paketleri IOS 4.2.1 için henüz güncellenmemiş " OLDUĞUNDAN,CYDİA YÜKLENSE BİLE BİR İŞE YARAMIYOR. SAFARİ BOZULUYOR.KNDİ KENDİNE KAPANYOR.. İPHONE4 OLAN ARKADAŞLAR,DAHA FAZLA UĞRAŞIP,TELEFONLARINI YORMASINLAR..İPHONE4 İÇİN GELİŞTİRME PAKETLERİ İÇİN ÇALIŞILDIĞINI ÖĞRENDİM.AZ DAHA SABREDİP BEKLEMELİYİZ..SAYGILAR..
şu browser da seçtiğimiz dosyayı nerden temin ediyoruz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?