BRKTNL
Üye
Bilmem miiiBen 60 gb gta 5 ve 6-7 tane 500 mb lik crackleri indirdiğim ay 90gb download yapmışım sen nasıl telefona o hızda 1 ayda indirme yapıyorsun
O internet 1 gb den sonra 1 gb indirmesi 1 gün sürer 96kbps nin ne olduğunu ancak kullananlar bilir
Ben de 2010 dan 2013 e kadar vodafonun cepnetini kullandımBilmem miii
Sınırsız kavramını açıklayamadım galibaSa bendemi bu tarifeye geçim acaba
Şuan altın 2gb yi kulanıyorum
Yani ayda 4gb yetmiyor bana
Sınırsızsa geçim
Bu adama inanıp bu tarifeye geçin siz de deneyin bakalım 1 gb den sonra kaç gb daha indirebileceklerjell beancı senin kadar cahil adam görmedim ne man kafa adamsın 29 mbs ile 3500 kb indr nerde okudun sen ayrıca ben diyorum fırsatuclu deki 1gb varya orda 1gb gösteriyor ama innanmayın aslında 1 tbkullanınca anlayacaksınız ve ayrıca diyorsun ki 150 gb 3 g ile zor inermiş bir ayda ulan ben daha dün 13 gb yi 1 saatte indirdim sen ne konuşuyorsun cahil bilmiyorsun yorum oku sadece: D
Mbpa nin 8 de birini saniyede indirdiğin veriyi temsil ediyorjell beancı senin kadar cahil adam görmedim ne man kafa adamsın 29 mbs ile 3500 kb indr nerde okudun sen ayrıca ben diyorum fırsatuclu deki 1gb varya orda 1gb gösteriyor ama innanmayın aslında 1 tbkullanınca anlayacaksınız ve ayrıca diyorsun ki 150 gb 3 g ile zor inermiş bir ayda ulan ben daha dün 13 gb yi 1 saatte indirdim sen ne konuşuyorsun cahil bilmiyorsun yorum oku sadece: D
8 de biri 10 da değil50mbps ile 5 megabayt iner turkiyede olmaz mi artik istasyonlar 4 tasiyicili
Hayırlı olsun Güle güle kullanYaaa oyle mi peki bu fotolara ne diyeceksin bakalim 27.88 mb ile nerdeyse 3500kb iniyor bakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Almak icin once standart tarifeye gec sonra almaya calis olur
Hayır yanlızca ayda 1Benim bildigim değişiyor drgistirirsin
Hayır zaten sınırsız değilEnteresan konu eğer sınırsız ise vodafone bunu koca koca yazar zaten müşteri kalsın diye resmî sitede yazmayan bilgiye başka sitede görüp inanmak veya inandırmaya çalışmak daha enteresan vodafone u mu kafaliyorsunuz bizi mi
Sistemi biliyorum kıtadan sonra hız 1kb oluyor enteresan vesselamHayır yanlızca ayda 1
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır zaten sınırsız değil
Paket aşım yok ve internetin kesilmek yerine aşırı derecede yavaş hale geliyor
Evet sınırsız ama sadece mesajlaşma yetecek kadar hızlı (kotası bittikten sonra)
Aç oku ondan sonra buraya yaz.Bn birgun de 4 5 tarifeye gectim sen ne diyorsun ben buna vodafonenin sistemsel hatasi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?