Internet paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Internet paketleri
Arkdaslar. Ben ttnet
sinirsiz kullaniyorum ve paket sozlesmmem bitti ve ben yeni bi paket istiyorum ama tercihlerimi kaesulayacak bi paket varmi size bunu sorucaktim.

Interneti cok kullaniyorum ama isim geregi hep bilgisayar yanımda olmuyor hep telefondan hemde bilgisayardan girebilecegim bi internet paketi lazim. (wireless ile baglanmayi demiyorum Mesela Istanbul ile ankarada gibi mesafeler). Yada cep telefonuma sinirsiZ net alipta bunu pcdede kullanabilirmiyim ?

Simdiden tskler. - telefonum htc one x bu arada.

The East

The East

Üye
telefon ayarlarında internet paylaşımı yada taşınabilir kablosuz bağlantı ayarları diye bir kategori varmı

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Telefondaki interneti pcye aktarmak mevcut olması lazım..Bi arastır yada arkadaslar yazar bu konuys mesaj..Ben tarife olarak ttnet sınırsız 50 gb kotalı kotayı aşınca hız düsmesi yasıyorum..ki buna film indirme oyun indirme gibi seyleri katmassam 50gb yi geçmiyorum ve 8mb hızında internet kullanmıs oluyorum..8mb den 1mb ye dusuyor galiba kotayı asınca..Daha dusuk sanabılırsın cunku 8mb ye alışınca 1mb çok çok yavaş geliyor :) iyi forumlar

Uruloki

Uruloki

Üye
84 tl ye dediğin olayı ttnet avea ile yapıyor limitsiz versiyon buarada

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
turkcell'den şaşmam hasan kardeş :)

bu arada telefonum htc one x.

şebekeyi pcye aktarma tarzı bişey var sonra telefon internetini pc ile girme gibi bişey + bide teli modem yapma var

The East

The East

Üye
turkcell'den şaşmam hasan kardeş :)

bu arada telefonum htc one x.

şebekeyi pcye aktarma tarzı bişey var sonra telefon internetini pc ile girme gibi bişey + bide teli modem yapma var

hotspot var telefonu modem olarak kullanma telefonunun kablosuz ayarlarında interne paylaşımı taşınabilir kablosuz alan vb birşey varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt