everest22
Üye
Vodafone Aylik İnternet Paketi(Yenilenme)YARDİM
BU NASİL İŞ BN 14 TL AYLİK SİNİRSİZ PAKET KULLANİYORUM SİTEDE
Görüldüğü üzere aşimsiz yaziyo gir girebilirsen olarak anladm ben bunu ama esaslarda
Aylık 10 MB / 3 TL , Aylık 100 MB/ 9 TL , Aylık 250 MB/ 14 TL , Aylık 500 MB/ 19 TL ve Aylık 1 GB / 29 TL karşılığında İnternet kullanımı sağlar ve ilgili paketlerde kotaya ulaşıldığında dönem sonuna kadar internet erişimi kesilir. İnternet erişimini kesmek icin bağlantı hızı 1 kbps'a düşer. İnternet erişimine devam etmek için ek paket satın alınması gerekir.
Yaziyor
Bu nasi bi iş arkadaş bilen biri aydinlatsin eski paket kullanmaya devam edebilicekmiyim yoksa bunlara geçmek zorundamiyim aylik 500 mb kime yeticek vs vs vs YARDİM bekliyorum
ACil bilen birileri Ulaşsin,
| Aylık 10 MB Aşımsız Paket | 3 TL | ABONE SUPER10 |
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
|
| Aylık 100 MB Aşımsız Paket | 9 TL | ABONE SUPER100 |
|
| Aylık 250 MB Aşımsız Paket | 12 TL | ABONE SUPER250 |
|
| Aylık 500 MB Aşımsız Paket | 17 TL | ABONE SUPER500 |
|
| Aylık 1 GB Aşımsız Paket | 21 TL | ABONE SUPER1GB |
|
| Aylık 1 GB | 29 TL | ABONE 1GB YENI |
|
| Aylık 4 GB Faturasız | 39 TL | ABONE 4GB YENI |
|
| Aylık 4 GB Faturalı | 39 TL | ABONE 4GB |
|
| Aylık 8 GB Faturalı | 69 TL | ABONE 8GB |
|
Görüldüğü üzere aşimsiz yaziyo gir girebilirsen olarak anladm ben bunu ama esaslarda
Aylık 10 MB / 3 TL , Aylık 100 MB/ 9 TL , Aylık 250 MB/ 14 TL , Aylık 500 MB/ 19 TL ve Aylık 1 GB / 29 TL karşılığında İnternet kullanımı sağlar ve ilgili paketlerde kotaya ulaşıldığında dönem sonuna kadar internet erişimi kesilir. İnternet erişimini kesmek icin bağlantı hızı 1 kbps'a düşer. İnternet erişimine devam etmek için ek paket satın alınması gerekir.
Yaziyor
Bu nasi bi iş arkadaş bilen biri aydinlatsin eski paket kullanmaya devam edebilicekmiyim yoksa bunlara geçmek zorundamiyim aylik 500 mb kime yeticek vs vs vs YARDİM bekliyorum
ACil bilen birileri Ulaşsin,