Vodafone Aylik İnternet Paketi(Yenilenme)YARDİM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
everest22

everest22

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Aylik İnternet Paketi(Yenilenme)YARDİM
BU NASİL İŞ BN 14 TL AYLİK SİNİRSİZ PAKET KULLANİYORUM SİTEDE

Aylık 10 MB
Aşımsız Paket
3 TLABONE SUPER10
Aylık 100 MB
Aşımsız Paket
9 TLABONE SUPER100
Aylık 250 MB
Aşımsız Paket
12 TLABONE SUPER250
Aylık 500 MB
Aşımsız Paket
17 TLABONE SUPER500
Aylık 1 GB
Aşımsız Paket
21 TLABONE SUPER1GB
Aylık 1 GB29 TLABONE 1GB YENI
Aylık 4 GB Faturasız39 TLABONE 4GB YENI
Aylık 4 GB Faturalı39 TLABONE 4GB
Aylık 8 GB Faturalı69 TLABONE 8GB

Görüldüğü üzere aşimsiz yaziyo gir girebilirsen olarak anladm ben bunu ama esaslarda

Aylık 10 MB / 3 TL , Aylık 100 MB/ 9 TL , Aylık 250 MB/ 14 TL , Aylık 500 MB/ 19 TL ve Aylık 1 GB / 29 TL karşılığında İnternet kullanımı sağlar ve ilgili paketlerde kotaya ulaşıldığında dönem sonuna kadar internet erişimi kesilir. İnternet erişimini kesmek icin bağlantı hızı 1 kbps'a düşer. İnternet erişimine devam etmek için ek paket satın alınması gerekir.

Yaziyor

Bu nasi bi iş arkadaş bilen biri aydinlatsin eski paket kullanmaya devam edebilicekmiyim yoksa bunlara geçmek zorundamiyim aylik 500 mb kime yeticek vs vs vs YARDİM bekliyorum :( ACil bilen birileri Ulaşsin,

phasan

phasan

Üye
BU NASİL İŞ BN 14 TL AYLİK SİNİRSİZ PAKET KULLANİYORUM SİTEDE

Aylık 10 MB
Aşımsız Paket
3 TLABONE SUPER10
Aylık 100 MB
Aşımsız Paket
9 TLABONE SUPER100
Aylık 250 MB
Aşımsız Paket
12 TLABONE SUPER250
Aylık 500 MB
Aşımsız Paket
17 TLABONE SUPER500
Aylık 1 GB
Aşımsız Paket
21 TLABONE SUPER1GB
Aylık 1 GB29 TLABONE 1GB YENI
Aylık 4 GB Faturasız39 TLABONE 4GB YENI
Aylık 4 GB Faturalı39 TLABONE 4GB
Aylık 8 GB Faturalı69 TLABONE 8GB

Görüldüğü üzere aşimsiz yaziyo gir girebilirsen olarak anladm ben bunu ama esaslarda

Aylık 10 MB / 3 TL , Aylık 100 MB/ 9 TL , Aylık 250 MB/ 14 TL , Aylık 500 MB/ 19 TL ve Aylık 1 GB / 29 TL karşılığında İnternet kullanımı sağlar ve ilgili paketlerde kotaya ulaşıldığında dönem sonuna kadar internet erişimi kesilir. İnternet erişimini kesmek icin bağlantı hızı 1 kbps'a düşer. İnternet erişimine devam etmek için ek paket satın alınması gerekir.

Yaziyor

Bu nasi bi iş arkadaş bilen biri aydinlatsin eski paket kullanmaya devam edebilicekmiyim yoksa bunlara geçmek zorundamiyim aylik 500 mb kime yeticek vs vs vs YARDİM bekliyorum :( ACil bilen birileri Ulaşsin,

Normalde 1 ay 7 tl sonra 14 tl

everest22

everest22

Üye
    Konu Sahibi
Bu vodafone serserimidir nedir arkadaş biz kablumgağa hizinda internet kullaniyoruz reklamlarda vodafone uçuyor kaçiyor aman recep tut beni uçuyoruz gibi reklamlari var, yeni paketler tam rezalet ben o kablumga hizindaki internetle 14-15 gb girebiliyoken bu serseri™
250 mb yeni paket çikariyo 12 tl 2 tl daha ucuz 250 mb kullan sonra bitsin bu vodafone hakkatten serseri™ yha off gece gece neyse

Umut

Umut

Üye
Eski Cepnet paketini iptal etmediğin sürece kullanmaya devam edebileceksin, kendisi otomatik yenilenecek.

Normalde 1 ay 7 tl sonra 14 tl

Konuyla söylediğin şeyin ne alakası var? İlk mesajda yeni paketlerin içeriğinden bahsediliyor, sen gidip Cepnet kampanyasından bahsediyorsun. Ayrıca o dediğin kampanya 30 Kasım'da sona erdi.

phasan

phasan

Üye
Eski Cepnet paketini iptal etmediğin sürece kullanmaya devam edebileceksin, kendisi otomatik yenilenecek.

Konuyla söylediğin şeyin ne alakası var? İlk mesajda yeni paketlerin içeriğinden bahsediliyor, sen gidip Cepnet kampanyasından bahsediyorsun. Ayrıca o dediğin kampanya 30 Kasım'da sona erdi.
oyleyse ozur ben yanlis anladim ayrica kullandigi 14 tl lik

Mcsilifke

Kapalı Hesap
Hele eski aylik cepnet tam rezalet ayda 10 tl ye 100 mb ( sonrasinda 96 kbps ) of. Soyle bildiginiz 20 tl sinirsiz hizi sabit bir internet paketi varmidir avea trcell vodafone olabilir ?

everest22

everest22

Üye
    Konu Sahibi
Hele eski aylik cepnet tam rezalet ayda 10 tl ye 100 mb ( sonrasinda 96 kbps ) of. Soyle bildiginiz 20 tl sinirsiz hizi sabit bir internet paketi varmidir avea trcell vodafone olabilir ?

Hayal Kurmak bedava birgün oda gelecek ama biz o günü göremicez gibime geliyo

• Beğen
Tepkiler: oguzalp44
phasan

phasan

Üye

Tam hayal

• Beğen
Tepkiler: oguzalp44
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt