Hay senin sigaran yerin dibine batsın emi :D:D:D Ver bi cigara da bana bende içicem :)
looney Üye Konu Sahibi macline' Alıntı: Hay senin sigaran yerin dibine batsın emi Ver bi cigara da bana bende içicem Genişletmek için tıkla ... maxicep üyesine sigara içmek yakışmaz be
macline' Alıntı: Hay senin sigaran yerin dibine batsın emi Ver bi cigara da bana bende içicem Genişletmek için tıkla ... maxicep üyesine sigara içmek yakışmaz be
iremm Üye X-FURKAN' Alıntı: İLAHİ BEN SEN ADAMI ÖLDÜRÜRSÜN Genişletmek için tıkla ... tuttum espiriyi
Fatih[Sag0]HiphoP Üye para alıp bişeyler alıp verdim --------------- Ekleme --------------- sonra dışarıda arkadaşlarımla oy nuyor olucaktım --------------- Ekleme --------------- şuan bilgisayarda müzik dinliyr olcaktım
para alıp bişeyler alıp verdim --------------- Ekleme --------------- sonra dışarıda arkadaşlarımla oy nuyor olucaktım --------------- Ekleme --------------- şuan bilgisayarda müzik dinliyr olcaktım
jeffhardy60 Kapalı Hesap walla ben internet olmassa parayla gta4 yüklemeye calışırdım (tabii bilgisayar kaldırırsa )