İnternet bağlantı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
İnternet bağlantı sorunu
Selamlar. Evime yeni internet bağlattım, cep telefonum ve tabletim sorunsuz internet erişimine sahip fakat bilgisayarım da maalesef. Başlarda birkaç kez oldu ama sonrasında hep modeme bağlı internet erişimi yok diyor. Modemde bir sorun yok tüm cihazlar sorunsuz bağlanıyor bilgisayarım haricinde. Burada sorun nedir

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
kablo ile mi wifiden mi ?

cihanata_1

cihanata_1

Üye
sorun giderici çalıştır sorun gidericinin bulduğu sorunu buraya yaz böylece daha iyi yardımcı olabilirler:oke:

Karavelaa

Üye
Selamlar. Evime yeni internet bağlattım, cep telefonum ve tabletim sorunsuz internet erişimine sahip fakat bilgisayarım da maalesef. Başlarda birkaç kez oldu ama sonrasında hep modeme bağlı internet erişimi yok diyor. Modemde bir sorun yok tüm cihazlar sorunsuz bağlanıyor bilgisayarım haricinde. Burada sorun nedir
Pcye statik IP verilmiş olabilir.Veya yerel ağ bağlantısı devre dışı bırakılmış olabilir

Karavelaa

Üye
Kusura bakma acele ile çektim

Buradan bağdaştırıcı ayarları oradan kablosuz kullanıyorsanız kablosuz ozelliklerine, yerel ağ ise yerel ağ özellikleri girin oradan İnternet protokolü surum4 e iki kere tıklayıp girin iki seçenekte otomatikmi bi bakarmisin

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Evet otomatikteler

manyax2007

manyax2007

Üye
Bilgisayarın wlan kartında sorun olmasın?

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Şimdiye kadar düzgün çalışıyor. Arada da bağlanıyor ama genelinde internete bağlamıyor.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüme kavuştu, herkese ilgisi için çok :tşk:

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım hocam yapmam mı. Bu seferde düzeleceği aklına geldi

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1