Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O değilde hepimiz twitterdan tweet atalım facebook'ada bakması için arkadaşlar eminim facebookta değerini anlar
Aybin.Kilic
Üye
Ben Twitter uygulaması istiyorum arkadaşlar. Resmi uygulama benim için yeterli değil. Sürekli atıyor, kilitli hesaplarda takipçi isteği yok, bildirimler (mentionlar) geç geliyor. Rudyy çok daha iyi iyisini yapar bence))
Ben Twitter uygulaması istiyorum arkadaşlar. Resmi uygulama benim için yeterli değil. Sürekli atıyor, kilitli hesaplarda takipçi isteği yok, bildirimler (mentionlar) geç geliyor. Rudyy çok daha iyi iyisini yapar bence))
Yav harbiden eskiden atmazdı Vine olayı geldi atmaya başladı. Twitlerimi de gizledim geçenlerde, şimdi gelen istekleri göremiyorum. bu arkadaş buna da el atsın hakikaten
Yav harbiden eskiden atmazdı Vine olayı geldi atmaya başladı. Twitlerimi de gizledim geçenlerde, şimdi gelen istekleri göremiyorum. bu arkadaş buna da el atsın hakikaten
Browser bile resmi uygulamadan daha hızlı desem bana gülerimsinEn azından takipçi isteklerini görüyorum. Dalga geçiyorum artık kendimle. Birde bol bol spam yediğim için kilitten de çıkartamıyorum hesabı. İşim zor
arslanla
Üye
yav bu rudy huyn symbian a da yapabilir mi bu uygulamayı adam profesyonelmiş meğer bizim symbianda da Akın Orta var bu adam yardım edemez mi bizim geliştiriciye twitter üzerinden acaba????
musicianfaruk
Üye
Teknolojinin ağ babasınıda yapsa satıcam bu allahın dandik lumiasını ve birdahada kesinlikle elimi dokundurmam . tv de görsem kanal değiştiririm . resmen isyan ettirdi beni telefondan soğuttu beni arkadaş .