Instagram'dan Rudy Huyn'a destek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
O değilde hepimiz twitterdan tweet atalım facebook'ada bakması için arkadaşlar eminim facebookta değerini anlar :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben Twitter uygulaması istiyorum arkadaşlar. Resmi uygulama benim için yeterli değil. Sürekli atıyor, kilitli hesaplarda takipçi isteği yok, bildirimler (mentionlar) geç geliyor. Rudyy çok daha iyi iyisini yapar bence:)))

PureFood

PureFood

Üye
Ben Twitter uygulaması istiyorum arkadaşlar. Resmi uygulama benim için yeterli değil. Sürekli atıyor, kilitli hesaplarda takipçi isteği yok, bildirimler (mentionlar) geç geliyor. Rudyy çok daha iyi iyisini yapar bence:)))

Yav harbiden eskiden atmazdı Vine olayı geldi atmaya başladı. Twitlerimi de gizledim geçenlerde, şimdi gelen istekleri göremiyorum. :hmmm bu arkadaş buna da el atsın hakikaten

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Yav harbiden eskiden atmazdı Vine olayı geldi atmaya başladı. Twitlerimi de gizledim geçenlerde, şimdi gelen istekleri göremiyorum. :hmmm bu arkadaş buna da el atsın hakikaten

Browser bile resmi uygulamadan daha hızlı desem bana gülerimsin:)En azından takipçi isteklerini görüyorum. Dalga geçiyorum artık kendimle. Birde bol bol spam yediğim için kilitten de çıkartamıyorum hesabı. İşim zor :kop2::kop2:

arslanla

arslanla

Üye
yav bu rudy huyn symbian a da yapabilir mi bu uygulamayı adam profesyonelmiş meğer bizim symbianda da Akın Orta var bu adam yardım edemez mi bizim geliştiriciye twitter üzerinden acaba????

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Teknolojinin ağ babasınıda yapsa satıcam bu allahın dandik lumiasını ve birdahada kesinlikle elimi dokundurmam . tv de görsem kanal değiştiririm . resmen isyan ettirdi beni telefondan soğuttu beni arkadaş .

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bu arkadaşın mail adresini verecek biri var mı ?

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar şuradaki muhabbetin konunun adıyla hiç bir alaksı yok diğer bir konu var bence orada konuşmalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...