Rudy Huyn durmak bilmiyor ;Sırada İnstagram uygulaması var

Sponsorlu Bağlantılar

partyhard

Üye
abi şu uygulama kadar gereksiz bişey yok. tikkyler fotoğraflarını paylaşsın diye yapılmış bişey

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

ÖEY

ÖEY

Üye
abi şu uygulama kadar gereksiz bişey yok. tikkyler fotoğraflarını paylaşsın diye yapılmış bişey

Oh be :D Ne zamandır söyleyecem ama söyleyemiyordum iyi oldu senin söylediğin :D:D Gerçekten gereksiz bir uygulama ve çok gürültü patırtı koparıldı bu uygulama için. Neyse daha önce başka bir başlıkta söylemiştim hele bir resmi uygulaması gelsin üye olup hiçbir şey paylaşmayacam ulen:kop: Hatta milletin paylaştığı fotoğrafları unlike yapma varsa hepsine uyuzluğuna unlike yapacam:yuru

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Oh be :D Ne zamandır söyleyecem ama söyleyemiyordum iyi oldu senin söylediğin :D:D Gerçekten gereksiz bir uygulama ve çok gürültü patırtı koparıldı bu uygulama için. Neyse daha önce başka bir başlıkta söylemiştim hele bir resmi uygulaması gelsin üye olup hiçbir şey paylaşmayacam ulen:kop: Hatta milletin paylaştığı fotoğrafları unlike yapma varsa hepsine uyuzluğuna unlike yapacam:yuru
gereksiz bir uygulamaysa neden konu başlığını takip ediyorsunuz?
madem sevmiyosunuz hoşunuza gitmiyor bırakın sevenleri takip etsin burada uygulamayı kötülemek kimsenin ne yararına ne de zararına olacaktır

ÖEY

ÖEY

Üye

gereksiz bir uygulamaysa neden konu başlığını takip ediyorsunuz?
madem sevmiyosunuz hoşunuza gitmiyor bırakın sevenleri takip etsin burada uygulamayı kötülemek kimsenin ne yararına ne de zararına olacaktır
Polemiğe girmeyeceğim seninle ama istediğim yeri takip eder yorum da yazarım ona sen karar veremezsin dostum:oke: Beni bilen bilir eğlencesine yazıyorum bunları tam da senin gibiler için, resmen instagramı kafaya takıp adeta namus meselesi yapanlarla eğleniyorum ben:oke: Neyse konuyu dağıtmaya gerek yok bence instagram gereksiz işte bu kadar :D:D Sen istediğini de :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar tartışmaya dönüşecek mesajlardan kaçınalım ve konu dışına çıkmayalım.
Aksi halde mesajları silmek zorunda kalacağım.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
6tagram show time:)

[video=youtube;0wNU06C7Re0]http://www.youtube.com/watch?v=0wNU06C7Re0[/video]

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, GianniInfantino ve nanotex
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Adam harika çalışıyor, verilecek parayı hak ediyor yani.