şimdi diyorumki adama bi h a l t verdiğin yok ama çok şey bekliyosun sonrada adam gitti başkasına diye hayıflanıyosun!!
Peki bir de olaya şu açıdan bak ömrünü sadece 1 kişiye adamak kendine ve ona haksızlık değil mi?sonuçta herkezin ortak görüşü olarak dünyaya 1 kez geliyoruz..
evlenmeyi düşünmüyorum o yüzden böyle düşünüyorum zaten.evlenenlerin başı göğemi erdi de benimki erecek?
Evlenince 5 kişiyle birlikte olamayacaksın ? Her halukàrda 1 kişiye ömrünü adayacaksın.. Toz pembe hayalleri geçmen gerek artık..
evlenmeyi düşünmüyorum o yüzden böyle düşünüyorum zaten.evlenenlerin başı göğemi erdi de benimki erecek?
Hem bu düşüncelerim hayalde kalmaz emin ol.İstediğim,dilediğim herşeyi yapma özgürlüğüne sahibim!!!Başkaları gibi masumiyet maskeleriz arkasına da gizlenmeye hiç niyetim yok ne hissediyosam onu savunur onu yaşarım...

Hem bu düşüncelerim hayalde kalmaz emin ol.İstediğim,dilediğim herşeyi yapma özgürlüğüne sahibim!!!Başkaları gibi masumiyet maskelerinin arkasına da gizlenmeye hiç niyetim yok ne hissediyosam onu savunur onu yaşarım...

erkek yapar elının kırı olur kadın yapar o.. olur dımı ıste bende bunu anlamıyorum
Çok amerikan filmi izlemişsin, bu dediğin şeyleri türkiyede yapamazsın.. Toplum-kültür vesaire.. Türkiyede yaptırmazlar sana böyle birşey,
yapmak istiyorsan california seni bekliyor![]()
Buna değecek birini bulursan sööle bana da!
kızz sınır yapma
bendebı ara dusunmuyodum gercı hala dusunmuyorum ewlenmeyı ama neden sevgını tek kısıye adamayı dusunmedın hıc senı sıkan ne yanı bırıne baglanmakmı zor ondan kopmakmı onu de hele
Yok ıste bende bulamdım
yok hayatım alındığım yok.hak da veriyorum sana ama diyosunya 50 yıl mutlu yaşamak!!aallah aşkına mutlu yaşadıklarınımı zannediyosun!!Geçen bi türkü duydum çokda etkilendim.orda diyoduki kişilere yalan olmuş bahaneee...Bahane adı altında,yine söylüyorum saflık maskesi arkasına sığınarak yapılmayan şey yok...Adama ömrünü adıyosun ama biliyomusunki sen onun tekisin!!!ASLA...öle olduğunun aksini biri bana kanıtlasın bileklerimi keserim valla...ama düşündugunde hiç dıyılkı
söle dusunelım 23 yasındasın dımı
bugune kadar senı ne mutlu ettı yada kımle mutlu oldun
hep bu yasta kalmıycazkı
nıye gercekten sevebılcegın bırını bulup onla bı 50 sene mutlu gecmesın
yanı bılmıyorum belkıde ben aşık olmayı tatdım nasıl bısey oldugunu bılıyorum
oyuzden bukadar duygusal davranıyorum ama bırını sırf goruntusu ıcın yada başka seylerden dolayı sevıp sonr aondan sıkılıp gıgerıne gıtmek bana gore dıyıl
bıtane olsun benım olsun![]()
benı yanlış anlama kuzum bu sozlerım sana dıyıl genel konusuyorumm
Cnm sende haklısın ama bu hayat bole ıste
ınsanlar sever bırlıkte olur aldatır aldatılır sen başka başka kısılerle mmutlu olabılırsın ama anlık işte arkanı dondugunde yanında olmuycak bıde böle dusun
işteyim tatlım yaaya canım öle deme ıste ölüm sıralı dıyıldır unutma
ama nese konusuruz bunları sen ewdemısın iştemı

karabatak gıbısın bı gorunuyon bı kayboluyon yahuBu espriyi bu konuya bağlaman çok ilginç ya![]()