ineğe çilek yedirip "çilekli süt" vermesini bekleyenler :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

şıp sewdı işte nedıyım ben sana
ewet bı kısıye adıyosun omrunu onun adıda aşk sevgı baglılık oluyo
sen bunları tatmadın o yuzden sana ne desek boş tatlım

keşke herkes ömrünü fgeçırecegı ınsanı bulsada onla yaşasa

fireman87

fireman87

Üye
şimdi diyorumki adama bi h a l t verdiğin yok ama çok şey bekliyosun sonrada adam gitti başkasına diye hayıflanıyosun!!
Peki bir de olaya şu açıdan bak ömrünü sadece 1 kişiye adamak kendine ve ona haksızlık değil mi?sonuçta herkezin ortak görüşü olarak dünyaya 1 kez geliyoruz..

Evlenince 5 kişiyle birlikte olamayacaksın ? Her halukàrda 1 kişiye ömrünü adayacaksın.. Toz pembe hayalleri geçmen gerek artık..

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi

Evlenince 5 kişiyle birlikte olamayacaksın ? Her halukàrda 1 kişiye ömrünü adayacaksın.. Toz pembe hayalleri geçmen gerek artık..
evlenmeyi düşünmüyorum o yüzden böyle düşünüyorum zaten.evlenenlerin başı göğemi erdi de benimki erecek?
Hem bu düşüncelerim hayalde kalmaz emin ol.İstediğim,dilediğim herşeyi yapma özgürlüğüne sahibim!!!Başkaları gibi masumiyet maskelerinin arkasına da gizlenmeye hiç niyetim yok ne hissediyosam onu savunur onu yaşarım...

fireman87

fireman87

Üye

evlenmeyi düşünmüyorum o yüzden böyle düşünüyorum zaten.evlenenlerin başı göğemi erdi de benimki erecek?
Hem bu düşüncelerim hayalde kalmaz emin ol.İstediğim,dilediğim herşeyi yapma özgürlüğüne sahibim!!!Başkaları gibi masumiyet maskeleriz arkasına da gizlenmeye hiç niyetim yok ne hissediyosam onu savunur onu yaşarım...

Çok amerikan filmi izlemişsin, bu dediğin şeyleri türkiyede yapamazsın.. Toplum-kültür vesaire.. Türkiyede yaptırmazlar sana böyle birşey,
yapmak istiyorsan california seni bekliyor :pro:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

pelın_

Hem bu düşüncelerim hayalde kalmaz emin ol.İstediğim,dilediğim herşeyi yapma özgürlüğüne sahibim!!!Başkaları gibi masumiyet maskelerinin arkasına da gizlenmeye hiç niyetim yok ne hissediyosam onu savunur onu yaşarım...

kızz sınır yapma:)
bendebı ara dusunmuyodum gercı hala dusunmuyorum ewlenmeyı ama neden sevgını tek kısıye adamayı dusunmedın hıc senı sıkan ne yanı bırıne baglanmakmı zor ondan kopmakmı onu de hele

----------Eklendi @ 12:03:24 ---------- Yazıldı @ 12:02:43 ----------

Çok amerikan filmi izlemişsin, bu dediğin şeyleri türkiyede yapamazsın.. Toplum-kültür vesaire.. Türkiyede yaptırmazlar sana böyle birşey,
yapmak istiyorsan california seni bekliyor :pro:
erkek yapar elının kırı olur kadın yapar o.. olur dımı ıste bende bunu anlamıyorum
ama çok haklısı n toplum böle

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi

kızz sınır yapma:)
bendebı ara dusunmuyodum gercı hala dusunmuyorum ewlenmeyı ama neden sevgını tek kısıye adamayı dusunmedın hıc senı sıkan ne yanı bırıne baglanmakmı zor ondan kopmakmı onu de hele

Buna değecek birini bulursan sööle bana da!

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Yok ıste bende bulamdım

pelın_

ama düşündugunde hiç dıyılkı
söle dusunelım 23 yasındasın dımı
bugune kadar senı ne mutlu ettı yada kımle mutlu oldun
hep bu yasta kalmıycazkı
nıye gercekten sevebılcegın bırını bulup onla bı 50 sene mutlu gecmesın
yanı bılmıyorum belkıde ben aşık olmayı tatdım nasıl bısey oldugunu bılıyorum
oyuzden bukadar duygusal davranıyorum ama bırını sırf goruntusu ıcın yada başka seylerden dolayı sevıp sonr aondan sıkılıp gıgerıne gıtmek bana gore dıyıl
bıtane olsun benım olsun:)
benı yanlış anlama kuzum bu sozlerım sana dıyıl genel konusuyorumm

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ama düşündugunde hiç dıyılkı
söle dusunelım 23 yasındasın dımı
bugune kadar senı ne mutlu ettı yada kımle mutlu oldun
hep bu yasta kalmıycazkı
nıye gercekten sevebılcegın bırını bulup onla bı 50 sene mutlu gecmesın
yanı bılmıyorum belkıde ben aşık olmayı tatdım nasıl bısey oldugunu bılıyorum
oyuzden bukadar duygusal davranıyorum ama bırını sırf goruntusu ıcın yada başka seylerden dolayı sevıp sonr aondan sıkılıp gıgerıne gıtmek bana gore dıyıl
bıtane olsun benım olsun:)
benı yanlış anlama kuzum bu sozlerım sana dıyıl genel konusuyorumm
yok hayatım alındığım yok.hak da veriyorum sana ama diyosunya 50 yıl mutlu yaşamak!!aallah aşkına mutlu yaşadıklarınımı zannediyosun!!Geçen bi türkü duydum çokda etkilendim.orda diyoduki kişilere yalan olmuş bahaneee...Bahane adı altında,yine söylüyorum saflık maskesi arkasına sığınarak yapılmayan şey yok...Adama ömrünü adıyosun ama biliyomusunki sen onun tekisin!!!ASLA...öle olduğunun aksini biri bana kanıtlasın bileklerimi keserim valla...

pelın_

Cnm sende haklısın ama bu hayat bole ıste
ınsanlar sever bırlıkte olur aldatır aldatılır sen başka başka kısılerle mmutlu olabılırsın ama anlık işte arkanı dondugunde yanında olmuycak bıde böle dusun

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Cnm sende haklısın ama bu hayat bole ıste
ınsanlar sever bırlıkte olur aldatır aldatılır sen başka başka kısılerle mmutlu olabılırsın ama anlık işte arkanı dondugunde yanında olmuycak bıde böle dusun

onu düşünecek kadar çok yaşayacağımı sanmıyorum...

pelın_

ya canım öle deme ıste ölüm sıralı dıyıldır unutma
ama nese konusuruz bunları sen ewdemısın iştemı

pelın_

hım aksam gel konusalım azcık senle

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
canım benim gece 23:30 bitiyo mesai.gidip zıbaracam hemen....sunumum var...ama özelden yazışalım :P

pelın_

yok cnm genel ya ole sorrun dıyılde bu ne iş ya kaçta bıtıyo ölee

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş doğum izninde.o yüzden bööle karışık bu aralar ama 19. normale dönücek inşallah tatlım...

arslansem

arslansem

Üye
Bu espriyi bu konuya bağlaman çok ilginç ya :ehe

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...