Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İmobile.Com.Cn Sitesinden Sertifika Almak ve Uygulamalardaki Sertifika Problemini Çözmek
Sponsorlu Bağlantılar
trendede2
Üye
bunu yüklersem .sisx ler çalışacakmı kardeş? yardımcı olursan sevinirim
mellihyurdemi
Üye
kardeş sitede tik işareti war ancak tıkladığımda singtool die bi program geliyo zipli halde... ben kendi sertifikamı bulamıorum
karakafa81
Üye
hos güzelde arkadaslar ya emei Numaralarimizi klonluyorsa cin li ler ?
webgezgin
Üye
selam ben bu siteye üye oldum ime falan yazdım yani anlatılan her şeyi yaptım fakat ime in gözüktüğü yere tıklıyorum ama cer ve dosyasının indirme linki bir türlü çıkmıyor bu işlemi yapalı gün oldu acaba sitede herhangi bir konuya cevap falanmı yazmam gerekiyor bi yardımcı olursanız çok makbule geçecek .
birde opda kapandımı benim o sitede üyeliğim vardı daha evvel adet sertifika almıştım ama gündür siteye bir türlü giremiyorum açılmıyor.
Nadir
Emekli Yönetici
opdada sorun var ama imobile de yok..imobile de hangi vereceklerini yazmaları lazım..
harun3535
Üye
üye oldum imei yi verdim herseyi yaptım ancak sağda link çıkmıo .zip halinde signtool, signsis çıkıo sorun nedir?
antifb001
Üye
ya bişey soracağım böyle sitelere imei yazmak sıkıntı yaratırmı :S işin açıkcası birde çin sitesi olunca gözüm yemedi
aydincan33
Üye
Arkadaşlar telefon güzel böyle işlerle uğraşıp bozmaya çalışmayın pls
chass
Üye
hadi hayırlısı arkadaşalr
shui
Üye
cer dosyası yok ya. sıs ve exe geldı. sıgn tool. bı acıklama yapın yeter artık
mxxl
Üye
dosyayı alan arkadaşlar upload edebilirlermi lütfen
GürkaN-18
Üye
altdaki program linki ölü
GürkaN-18
Üye
abicim madem ilgilenmiyceksiniz niye konu açıyosunuz kiii
doukann
Üye
Bende uygulamayı düşünüyorum bu yöntemi ama IMEI numarasını veriyoruz ve iMobile'in ürettiği telefonlarda var IMEI numaralarımızı kendi ürettikleri telefonlara klonluyor olabilirlermi?
Bende uygulamayı düşünüyorum bu yöntemi ama IMEI numarasını veriyoruz ve iMobile'in ürettiği telefonlarda var IMEI numaralarımızı kendi ürettikleri telefonlara klonluyor olabilirlermi?
opda daha güvenilir gibi duruyor ama herşey olabilir bence karakutu bizde opdadan aldık allah sonumuzu hayır etsin
anskemal
Üye
kardeş ben yapamadım bunu yardımcı okur musun o siteye giriş yaptım imei yi ver ok işareti çıktı ama içinden .cer uzantılı dosya yerine exe dosyası çıktı
3434x
Üye
Selam,
iMobile ile ilgili sorunum var. Dün üye olduktan sonra siteye giriş yapabiliyordum ama şuan olmuyor şifre hatası veriyor. Şifremi unuttumdan şifremi değiştirdim hala aynı hata. Yardımlarınızı bekliyorum..