İmobile.Com.Cn Sitesinden Sertifika Almak ve Uygulamalardaki Sertifika Problemini Çözmek

Sponsorlu Bağlantılar

skyhan010

Üye
kardes cer die bişey yok signtool die bişey yolladılar:S uzntı felan yok yaa

kumarbaz98

Üye
ARKADAŞIM SERTİFİKA AL DEDİĞİN ŞEYLERİN HEPSİNİ YAPTIM. AMA SERTİFİKA DOSYASI YERİNE signtool.EXE signtool ve signsis.exe diye dosya çıkıyor. ne cer uzantılı dosya nede dosyası gelmiyor. Yanlış mı anlattın acaba bi yardım edersen sevinirim.

romaz

romaz

Üye
tesekkurler kardes gusel anlatmısssın bakalım 1 gun sonraya tarıh verdı cıkar ısallah

derda53

Üye
sertifika aldıkdan sonra nasıl programları imzalıyoruz:yardımlarınız beklıyorum

hasan_oz

Üye
Kardesim yanlış anlamada link kırık tekrar upload yaparsan sevinirm ?

romaz

romaz

Üye
ustad sertıfıka yalan oldu galıba sadece prog. verıyor sertıfıka yok olaya bı el atsan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
opdadan alın..

erserhad_25

erserhad_25

Üye
kardeş ikinci verdiğin yani sertifikalandırma programının linki ölü yenilersen iyi olur http 404 gibi bi şeyler çıkıyor indirilmiyor.

görkemcan06

Üye
yaptım bakalım sertifikayı bekliorum şimdi umarım kendi imei numaramı başka bi çin telefonda görmem xD görmekte istemem aslında =D

--------------- Ekleme ---------------

kardeş sertifikanın oluşturulması için bekledim oluştu indirdim içinden cer li noktalı bişe çıkmıo :S yardımcı olurmusun son aşamada sorun çıkmasından nefret ederim sana zahmet bi el at ya ( SignTool2, SignTool ve ImobileHelper ) indirdiğim dosyalar bunlar yardım ltüfen

ilgilenmicen konuyu açma kardeş adminlerin dikkatine ..!!!!!!!

melantiss

melantiss

Üye
Bendede sertifika yok 3 tane program iniyor çince...

regasoft

regasoft

Üye
çok teşekkürler...

bjk__murat

Üye
ya bndede .cer felan yok nası ıs bu bı konu acıosunuz madem ılgılenın beyler olmuo bole ya :@:@

serdaresen

Üye
arkadaşlar ben aldım sertifikami denilenleri uyquladım sertifika olayı oldu sanırım fakat bu defada '' Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez '' diye bi sorun verdi bu asamada ne yapacaqımı bilen varmı acaba ?

bjk__murat

Üye
beyler hıc urasmaın ya ben v50 ykledım tele onu da hackledım herseı ykluorm ne sertıfıka ne bıse...
ısteyen olursa nası yapılcanı solerım.
;)

qube26

qube26

Üye
beyler hıc urasmaın ya ben v50 ykledım tele onu da hackledım herseı ykluorm ne sertıfıka ne bıse...
;)

Hocam yazarsanız sevinirim. Ben de telefonu V50'ye yükselttim.

Teşekkürler

carlitio

Üye
ya artık kafayı yicem arkadaşım cok saol cok güzel anlatmışsın ben herşeyi aynen uyguladım sora mesela herşey bittikten sora ceyda_signed yaptım tele attım napıcam sorasında bu bu signed yazdıgım dosyayı 2 haftadr bu sertfika şiyle ugrasıorum bi türlü beceremedim lütfen bi cevap ben ceyda_signed dediğim dosyayı tele attım açmak istediğim de önce yükleniordio sora sertifika hatası uygulama sağlayıcısyla görüşün dio herşey tmm sertfika falan sorasında napıcam lütfe biri sölesi artık teli kırmak gelio içimden:(:(:(

;)

bende yarın yüklicem.. anlatırsan cok mutlu olurum bıktım bu sertifka sertifika yapanlar nasıl yapıo hayret ederim hatta tebrik ederim çıldırmak üzereyim ne yüklicek olsam uyarıo yüklemio telden sogudum artık lütfen anlatrmısın...:(

evcii

Üye
ben üye oldum siteye sonra IMEI nosunu kabul etti sertifika çıktı ama sadece signtool sign tool 2 ve helper diye 3 tane dosya verdi bana site.ser uzantılı dosya yok nası iş anlamadım

cevaplayacak yok mu arkadaşlar?

seniq

Üye
ya arkadaslar nasıl hacklıcez bu 5800? bjk__murat adlı arkadasım anlatırmısın.

rhapsodical

rhapsodical

Üye
kesinlikle tavsiye etmem imei numaranızı kullanıp kötü şeyler yapabilirler

aybek1453

Üye
Dostum o signtool programına sertifikalayacağın programı taşı.Nereye çıkaracağını seç ve işlemi başlat.Sana özel sertifikalanmış programı çıkarır.Ben hep öle yapıypm.

Üst Alt