İmobile.Com.Cn Sitesinden Sertifika Almak ve Uygulamalardaki Sertifika Problemini Çözmek

Sponsorlu Bağlantılar

hakanozgur

Üye
arkadaşlar sertificayı dovnload yaptıktan sonra ne yapacaz yaw bunun hakkında biraz bilgi verin lütfen teşekkürler :@

heone

Üye
bende indirdiğim sertifikayı yanlışlıkla sildim pcm den şimdi ne yapacam ;?

gidici_x

gidici_x

Üye
arkadasim yha site degismis galiba bi goz atsana allah askina biturlu cer dosyasini alamadim

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
site degismis birader.bende basvuru yaptim bi nane olmadi

ondertnc

Üye
sertifikayı aldıktan sonra telemi yükleyeceğz ? nasıl aktif hale gelck bu sertifika.

serdarbulut79

Üye
bu forumlarda okudugum kadar yazıyı harcadıgım vakti ilmi kitaplara harcasaydım prof olurdum tüh kafama..:vur

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Site değişmiş.... YENİLERMİSİNİZ ???

yelve

Üye
Selam,
Usta n97 nin imei nosunu kabul etmedi.Listede n97 yo ondanmı.?

emrezen

emrezen

Üye
Benim sertifika bu sabah hazır olmuş fakat indirmek istediğimde cer ve dosyasını vermiyor sag taraftan linke tıklayıp acılan zipli dosyayı indirdiğimde içinden imzalamak için program cıkıyor.

coke019-23

coke019-23

Üye
bende de aynı sorun var ne yapcam bilmiyorum opda da değişmiş bi çare bize

tlp

tlp

Üye
Benim sertifika bu sabah hazır olmuş fakat indirmek istediğimde cer ve dosyasını vermiyor sag taraftan linke tıklayıp acılan zipli dosyayı indirdiğimde içinden imzalamak için program cıkıyor.

aynı durum bendede var
hatta bu durum 1 haftadır boyle dıyebılırım
anlatılanlara bakılırsa dosyalar hazır fakat lınk yok !

ne yaptıysam ne ettiysem bu sertifika olayını çözemedim
hangi siteye baktıysam olmadı
hangi programı kullandıysam çalışmadı

işte tamam buldum diyorum bu sefer program telefona yüklenmiyor "zamanı geçmiş sertifika" diyor
bilmem ne bilmem ne

vallahi bu sertifika olayı beni çıldırttı,tlf nu aldığıma pişman etti edecek nerdeyse :vur

yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır ??

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
çok saol güzel paylaşım

coke019-23

coke019-23

Üye
Site değişmiş maalesef

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
helal olsun kardeşim ellerine sağlıkk...

passiv€ aggressiv€

Üye
teşekkürler...

mdemircan

Üye
söylediklerinizi yaptım fakat hazır olduğu halde indireceğim link oluşmadı yani yeşil tik var sarı renkle vurgulanmış imei fakat yanda mavi link yok ne dersiniz

--------------- Ekleme ---------------

bu durum sadece bende değilmiş demekki
anlattığımız sayfanın yanındaki sekmelerden birinde bir buton var burdan imzalamak istediğimiz dosyayı gösterip yüklüyoruz ve yanında oluşan linkten imzalanmış dosyayı download ediyoruz ben böyle yapıyorum artık cer ve dosyalarını bir türlü ele geçiremedim

--------------- Ekleme ---------------

resim eklemeyi unutmuşum

semmy66

semmy66

Üye
ya demircan kardes bende sadece signtool ile yetinenlerdenim tabi buda tek basina ise yaramiyor ama nokia 5800 icin opda,dan aldigim cer ve ,i signtool aninda imzaliyor ve kullaniyorum fakat diger telefon icin sadece signtool bir ise yaramiyor bu senin bahsettigin onlin,e imzalama isinden birsakatlik cikmasin sen denedinmi yardim edersen sevinirim

sahans2

Üye
narcisustr öncelıkle emegıne saglık cok ii anlatmıssın
butun dedıklerını yaptım ve sertıfıka sorunu cozdum yukledım
son bir aşama kaldı ben fingerprint programını yukledım sertifikasını aldım
telefonumda suan sadece actıvıte cod'unu ıstıor bu sorunu nasıl halledecegız ???

emrezen

emrezen

Üye
Ya arkadaşlar opdadan alın sertifikanızı..

Bu güne kadar tüm sertifikalarımı OPDA'dan aldım en iyiside OPDA fakat 7-8 gündür OPDA'ya erişilemiyor o yüzden alternatif olur diye imobile denedim ama cer ve dosyalarını vermiyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Bu güne kadar tüm sertifikalarımı OPDA'dan aldım en iyiside OPDA fakat 7-8 gündür OPDA'ya erişilemiyor o yüzden alternatif olur diye imobile denedim ama cer ve dosyalarını vermiyor.
bugünlerde opda sertifika sisteminde bir sorun var ama düzelecektir..ben de bu imobile.cn den aldığım sertifikayı kullanıyorum fakat bu sitede bazen çok uzun süre vermeyebiliyor..

Üst Alt