İmobile.Com.Cn Sitesinden Sertifika Almak ve Uygulamalardaki Sertifika Problemini Çözmek

Sponsorlu Bağlantılar

CİHAT EMRE

Üye
abi sadece cer mı olacak yah sis neden olmuyor
:@

mkarakas058

mkarakas058

Üye

Arkadaşlar bi sorun yok sadece sertifikanız indirilebilir durumda değil resimde gösterdiğim sekmeye yüklemek istediğiniz unsigned uygulamayı upload edin ve signed olarak indirin..

Saygılar..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bi sorun yok sadece sertifikanız indirilebilir durumda değil resimde gösterdiğim sekmeye yüklemek istediğiniz unsigned uygulamayı upload edin ve signed olarak indirin..

Saygılar.. -----------------------ALINTIDIR-------------------

Çok araştırdım ama buldum size bir akıl HelloOX2.v2.02.Unsigned.sis proyu siteye atıp sing edin proyu tele kur artık unsingleri tele yükle gitsin :=))))))))))

denizci35

denizci35

Üye
singsis programıylada sertifikalnıyor arkadaşlar

buraq24

buraq24

Üye
ben diyilen her şeyi yaptım ama giriş yaptıkdan sonra şunlar oluyor girişi yapıyorum peşine alttaki 2. resim çıkıyor ilkine tıklıyorum geri gönderiyor ikincisine tıklıyorum site kapanıyor :S

buraq24

buraq24

Üye
arkadaşlar burayla ilgilencek yokmu ??????

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş burdan sertifika almayı dene..imei yazan kutuya imeini kod yazan yere de yandaki kodu yazacaksın submite basacaksın 2 sonra sertifikan hazır..

buraq24

buraq24

Üye
kardeşim ordanda yaptım exe. uzanatılı program verdi bana ya :S

mmanyak

mmanyak

Üye
narcissustr kardeş Allah razı olsun vallaha buyuk bi sorunumu hallettin :D Allah işlerini rast getirsin dostum inşallah...yardımlarının devamını da niyaz ediyorum...bu arada bayramın da mubarek olsun :):)

macman

macman

Üye
teşekkürler

muratyesiltas

Üye
ARKADASIM VERDIGIN LINK BOZUK.. ilgilenirmisin..
adres cikmiyo.. hata veriyo

Condemden

Üye
minnettarım arkadaşlar sertifika sorunumda kalktı :) şükür sonunda onca uğraştan sonra :)

teşekkürler

harun12345

harun12345

Üye
Çok teşekkürler.Eline sağlık çok iyi anlatım.

sertkanline

Üye

ADRESİ HATA VERİYOR SUREKLİ...YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM

cnc35

Üye
selam arkadaşım şu linkçalışmııyor zahmet olmazsa bir bakabilirmisin

omayras

Üye
siteye üye oldum iki üç gün oldu ama hala bişey yok yardım ederseniz sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim imeini verince sana orda çince harfler arasında ne zaman hazır olacağını söyler..

vuvu

Üye
ben aynı işlemleri yaptım. Ancak sertifika dosyası yerine signtools.zip veya signtools2.zip diye iki tane program indirtiyor ve onlar da bir işe yaramıyor. Yardım ltf.

marotonluk

Üye
iyi günler öncelikle progarm için teşekkur eerim eline saglık yanlız ben bi sorunlea karşılaştım yarımcı olursan sevinbirim sorun:symbianv.ctools.net. link açmıyor neen acaba yarımcı oluırmusun cvp beklıyorum şimien teşekkur eerim saol......

Üst Alt